Recenzie kompresných pančúch Meď

Spodná bielizeň z medi je pomocná liečba pre kŕčové žily. Umožňuje rovnomerné rozloženie záťaže dolných končatín, čo pomáha spomaliť priebeh ochorenia.

Medicínsky úplet normalizuje zaťaženie a tlak na cievy postihnuté kŕčovými ochoreniami. Pomáha udržiavať pozitívny účinok liečby. Tieto zdravotnícke pomôcky tiež hrajú dôležitú úlohu pri prevencii cievnych ochorení. Dnes existuje niekoľko typov kompresných úpletov:

Starostlivosť o vaše zdravie by sa mala preukázať nielen počas choroby, ale dlho pred objavením sa prvých príznakov ochorenia. Mnohí flebologovia na celom svete v komplexnej liečbe kŕčových žíl odporúčajú nosiť kompresný úplet. Je tiež dôležité zvoliť si tento typ bielizne, pretože nie každá spoločnosť vyrába vysoko kvalitné výrobky.

K dnešnému dňu je lídrom na trhu predaja, medzi týmito produktmi je nemecká spoločnosť Medi Bayreuth. Na celom svete je tento produkt známy, je to veľký dopyt, a to ako medzi zdravotnícky personál a pacientov. Vyrábajú širokú škálu úpletu, ktorý sa používa v plastickej a estetickej chirurgii, traumatológii (ortézy, protézy atď.).

Aké sú výhody spodnej bielizne z medi?
Líšia sa v celom rade pozitívnych vlastností. Päty a špičky sú vyrobené z odolnej pracky, vďaka ktorej sú odolnejšie.

Kompresné pančuchy Medi majú elastický pásik na báze silikónu, ktorý je jemne upevnený na nohách. Model sa vyznačuje aj prítomnosťou čipky v hornej časti, čo je dobrá dekorácia.

Moderné technológie, ktoré sa používajú vo výrobnom procese kompresného prádla - Clima Comfort - poskytujú vzduchový prístup k nohám, čo zabraňuje procesu potenia a udržuje vodnú rovnováhu pokožky končatín.

Inovatívny systém Clima Fresh tiež poskytuje zlepšený antimikrobiálny účinok a eliminuje nepríjemný zápach. Vysoká kvalita tohto výrobku, na ktorého výrobu sa používa iba prírodný, hypoalergénny materiál.

Rôzne pletené spodné prádlo pre mužov aj ženy.

A čo je najdôležitejšie prijateľné ceny, každý pacient si môže dovoliť kvalitný produkt.

MEDI je nepochybne lídrom na trhu výrobkov, a to ako v kvalite výrobkov, tak aj v dostupnosti pre pacientov. Štúdium opisu výrobku jedného alebo iného výrobcu, mnohí majú názor, že všetky pletené výrobky sú rovnaké a ľudia platia len za značku.

V skutočnosti je to ďaleko od prípadu, aj keď väčšina kompresného úpletu nemá takmer žiadny iný vzhľad, ale počas jeho prevádzky sa zistilo, že sa od seba veľmi líši. Napríklad, ak porovnáte produkty Medi s inými lacnejšími výrobkami, ukáže sa, že sú nosené 2-3 krát dlhšie a nepodliehajú opotrebeniu vôbec.

Čo v tomto článku:

Indikácie pre použitie kompresného spodného prádla

Väčšina spotrebiteľov nemá pochybnosti o kvalite produktov MEDI, ale musíte vedieť, kedy nosiť ktoré výrobky, pretože tam sú výrobky na prevenciu a liečbu. Líšia sa kompresiou.

Medené kompresné pančuchy môžu patriť do rôznych tried kompresného spodného prádla. Pred použitím by ste sa mali obrátiť na svojho lekára a poradiť sa s výberom a používaním optimálneho modelu výrobku a jeho triedy.

Táto spodná bielizeň sa odporúča použiť pri zisťovaní príznakov a symptómov vývoja kŕčových žíl dolných končatín a chronickej venóznej nedostatočnosti u pacienta. Okrem toho, pletené výrobky tohto výrobcu by mali používať ženy, ktoré majú predpoklady na rozvoj kŕčovej dilatácie počas obdobia tehotenstva a počas pôrodného obdobia.

Odporúčania na používanie bielizne sú tiež:

  1. Počas rekonvalescencie po liečbe flebosklerózy alebo chirurgickom zákroku.
  2. Prítomnosť povrchových žíl tromboflebitídy.

Okrem toho by ste mali použiť na identifikáciu príznakov vývoja opuchov dolných končatín kompresné pančuchy.

Skupiny výrobkov Medi

Spoločnosť prezentuje širokú škálu produktov za prijateľnú cenu a záruku kvality.

Existuje päť hlavných skupín výrobkov medi.

Mj-1 je produktová línia, v ktorej si ženy a muži môžu vybrať vhodný typ pleteniny. Tieto produkty vám umožnia cítiť sa dobre a dobre vyzerať.

Mj-1 metropole je dámska línia kompresnej spodnej bielizne pre kŕčové žily, ktorá má silikónovú gumu a transparentné pančuchy. Pletené výrobky patria do prvej triedy kompresie. Pančucháče majú špeciálny push-up efekt, ktorý robí ženské formy atraktívnejšími. Táto skupina tovarov nezanechá ľahostajnú viac ako jednu ženu. Cena produktu je 3209 rubľov.

Mj-1 metropole 2 sú čierne čipky so silikónovou gumou, ktorá ich jemne a pevne fixuje na nohu. Patria do prvej triedy kompresie. Cena výrobku je asi 3000 rubľov.

Formácia Mj-1 je určená pre ženy, ktoré uprednostňujú klasiku. Kompresné pančuchy prvej triedy s vložkou z diamantovej farby, čiernou a silikónovou gumou. Náklady na 2900 rubľov.

Mj-1 cato je mužský čierny produkt. Golf patrí do druhej triedy kompresie. Cena od 2400 rubľov.

  • mediven elegance - to je golf, ktorý je vhodný pre mužov aj ženy. Výrobky druhej triedy kompresie, stojí od 3300 rubľov.
  • mediven plus je unisex produkt. Golf majú prvotriednu kompresiu a otvorenú špičku. Dokonale skryť rôzne kožné defekty a rozšírené povrchové žily. Tkanina obsahuje vlákno so iónmi striebra, ktoré pomáha odstrániť nepríjemný zápach. Náklady od 4000 rubľov.
  • mediven comfort - pančucháče pre kŕčové žily prvej triedy kompresie, pre mužov a ženy. Pomerne mierny typ produktu s prítomnosťou lanolínu. Cena od 5800 rubľov.
  • duomed je ženská produktová rada, ktorá je skvelá pre chladné počasie. Pančuchy prvej triedy kompresie. Náklady - 3110 rubľov.
  • mediven forte - dámske pančuchy, ktoré sú napnuté v páse druhej triedy kompresie. Náklady - 5100 rubľov.

Lymfatický úplet reprezentujú dva výrobky:

  1. Rukavice s otvorenými prstami druhej triedy kompresie - mediven harmónia. Cena - 3100 rubľov.
  2. Podkolienky ponožiek s vredovou súpravou majú prvotriedne kompresné rukávy. Cena je 3000 rubľov.

Recenzia, rovnako ako pacienti a lekári o produktoch spoločnosti Medi len pozitívne. To je lídrom na trhu pletených výrobkov viac ako rok.

Ako si vybrať medený kompresný odev?

Existuje niekoľko pravidiel pre výber kompresného punčochového tovaru, ktoré je potrebné zohľadniť pri hľadaní potrebných výrobkov.

Najprv musíte vziať do úvahy úroveň kompresie, ktorá je vhodná pre pacienta a až potom vyberte typ bielizne. Voľbu úrovne kompresie môže vykonať iba flebolog.

Je tiež dôležité vziať do úvahy kvalitu výrobku a materiálu, z ktorého je vyrobený. Kvalitné pletené spodné prádlo je zvyčajne bavlnené a má silikónovú gumu (je nutné ju bezpečne upevniť).

Je potrebné venovať pozornosť úrovni varikóznych lézií. Ak ide o oblasť dolnej časti nohy, potom sa uprednostňujú kompresné pančuchy.

Musíte tiež overiť u svojho lekára, aká veľkosť produktu bude optimálna.

Pravidlá pre nasadenie kompresného úpletu

Ak chcete účinne zaobchádzať s produktom tohto výrobku, musíte nielen správne vyzdvihnúť, ale aj dať správne.

Ako nosiť kompresné pančuchy? Lekári na to dávajú niekoľko odporúčaní.

V prvom rade sa odporúča nosiť pančuchy (pančuchy, pančuchy) ráno, pretože v čase obeda alebo večer sa začína objavovať opuch dolných končatín a je oveľa ťažšie ho zapnúť.

Po druhé, najlepšie je to urobiť, keď ležíte na posteli. Ďalej je potrebné otočiť bielizeň naruby, potom vložte nohu a vyhladiť ju z členka na kolená. To by malo byť vykonané s hladkými pohybmi, náhle pohyby môžu viesť k roztrhnutiu a narušiť integritu tkaniny.

Už niekoľko rokov sú elastické výrobky považované za jednu z najlepších doplnkových metód liečby a prevencie kŕčových žíl.

Malo by byť zrejmé, že tento spôsob liečby úplne zbaviť takejto choroby ako kŕčové žily - je nemožné. Ale zlepšiť priebeh ochorenia a stav ciev končatín je celkom reálne.

Takýto výrobca kompresného pančuchového tovaru, ako je Meď, ponúka rôzne možnosti pre spodnú bielizeň pre mužov aj ženy za primeranú cenu. Nakupovanie produktov od spoločnosti Medi je jednoduché, môžete si ho objednať na oficiálnych stránkach spoločnosti so zastúpením v Rusku.

Pravidlá pre používanie kompresných pančúch sú opísané vo videu v tomto článku.

Recenzia: Medi kompresné pančuchy - kvalita Medi je horšia

Od roku 2006 som nakupoval komplety Medi kompresie, vyskúšal som mnohé série a modely tejto značky.

Začnem v poradí, kde začať pri výbere kompresných odevov.

Po prvé, lekár by mal vymenovať si kompresný úplet - napíše predpis, ktorý bude uvádzať stupeň kompresie, ktorú potrebujete (rozdelené do tried kompresných úpletov) a modelu (kompresné pančuchy, kompresné pančuchy alebo kompresné ponožky).

Ďalšie - ísť do obchodu (prvýkrát je lepšie kúpiť v reálnom obchode, a nie v internetovom obchode), konzultant odstráni z vás náhradu - objem bokov, objem tela a vyberie požadovanú veľkosť.

Potom vám ponúknu výber z niekoľkých farieb. Vždy si kupujem karamelovú farbu alebo odtiene - nemám rád tmavé. A mimochodom, o predaji v Medi (áno, to sa stáva taký fenomén) sú ponúkané prevažne tmavé farby, zrejme sú najhorším predajom.

V týchto krabiciach sa nachádza celý kompresný úplet v Medi:

Všetky vyššie uvedené informácie budú uvedené na boku:

V tomto prípade:
elegancia série - mediven;
farba - karamel;
veľkosť pančúch - III;
CCL2 - trieda kompresného úpletu 2.

Chcel by som tiež upozorniť na triedu kompresie. Bol som odporučil úplet triedy 2, ale niekedy som ešte kúpiť kompresný úplet triedy 1 - a striedať ich v ponožke. Prečo to teraz vysvetľujem.

Kompresný úplet triedy 1 sa ľahšie nosí - nosí sa takmer rovnako ako bežné výrobky z nylonu, pričom tlak na nohy je slabý. Ale ak som niekde neskoro ráno alebo som zaspal, sú lepšie ako platová trieda 2. Keď som sa pri predpísaní prvého ročníka spýtal svojho flebologistu, odpovedal, že je to len pre profylaxiu ľudí, ktorí ešte nemajú kŕčové žily, ale existuje pre to sklon (genetické alebo pracovné podmienky).

Kompresný úplet druhej triedy je už ťažší, mal by byť dlhší čas narovnávaný a narovnávaný, ale tlak je práve to, čo je potrebné, aby nohy neboli veľmi unavené a znecitlivené.

Ďalej bude v krabici s kompresným úpletom táto kniha:

Kniha je veľmi hrubá, kde sú všeobecné pokyny uvedené na hromade jazykov. Okrem toho obsahuje užitočné informácie v ruštine - dve strany. Je naozaj nemožné, aby si každá krajina vytvorila samostatnú krajinu a neupchávala spotrebiteľov zbytočným svalstvom?

Na prvej stránke v ruskom jazyku vysvetľujú, prečo potrebujeme kompresný úplet na kŕčové žily a tiež vysvetľujeme, prečo sú produkty Medi najúžasnejšie:

Na druhej strane, ako nosiť kompresný úplet pomocou špeciálnych nástrojov:

V tomto políčku bude aj táto brožúra:

Uvádzajú sa v ňom rôzne produkty spoločnosti Medi, vrátane špeciálnych ponožiek:

A nemocničné úplety:

Za ceny. Musím povedať, že ceny nie sú choré.

Pančuchy mediven elegancia je séria, ktorá vyzerá ako obyčajné nylonové výrobky, len veľmi hrubá a nie priesvitná. Stojí 4500 rubľov. pančucháče a 3200 rubľov. pančuchy.

Séria mediven plus je o niečo horšia, pokiaľ ide o vzhľad (mám ich teraz, budem písať recenziu na ne). Pančuchy stojí 3850 rubľov., Pančuchy - 2850 rubľov.

Najlacnejšie duomed série (prehľad o tejto pleteniny) navonok mi pripomína, čo sa nosilo počas sovietskych čias. Táto cena kompresného úpletu pre pančuchy je 2600 rubľov, pre pančuchy - 2100 rubľov.

Najdrahšie - kompresné pančuchy pre tehotné ženy, cena mediven elegancia 4900 rubľov.

Ale všetko si môžete kúpiť trochu lacnejšie - Medi má sporiacu kartu: čím viac kupujete, tým viac sa vaša zľava zvyšuje. Teraz mám 10% zľavu. Vzhľadom na ceny za kompresný úplet je dobrá pomoc.

Zvyčajne nakupujem niekoľko pančúch naraz. Prečo.

Po prvé, musia byť umyté po každom obliekaní, a ráno sa stáva, že nemajú vždy čas uschnúť.
Po druhé, už som napísal vyššie, pre rôzne prípady - keď je potrebné naliehavo sa spojiť, a keď je v normálnom režime.
Po tretie, kombinujem pančuchy a pančuchy.

Podľa návodu si Medi kompresný úplet zachováva svoje vlastnosti počas šiestich mesiacov s denným nosením. Pre mňa niektoré pančuchy s mojím režimom vydržali dva alebo tri roky. Teraz to nestačí - na konci preskúmania sa píše prečo.

Teraz priamo o pleteniny.

Takto vyzerajú kompresné pančuchy s eleganciou na nohách:

Textúra v blízkosti:

Kompresný úplet je veľmi hustý, nesvieti cez jednu iotu.

Ako urobiť päty a špičky na protizápalovom prádle:

Teraz ukážem vrch a švy:

Vo vnútri každého produktu sú registrované kompresné triedy a modely:

Jedná sa o anti-varicose Medi kolená: t

Teraz k veci. V skutočnosti, po dlhú dobu som bol stálym a lojálnym kupcom komprimovaného úpletu Medi a teraz ho postupne odmietam.

Dôvod - kvalita klesla. Výrazne. Predtým nebolo možné urobiť stopu o týchto pančuchách - ak sa objavili, bolo to len na konci ponožiek, na starom vypratom úplete. Teraz je to jednoduchá vec. Okrem toho som predtým nevedel, čo "šípy" na tomto anti-varicose spodná bielizeň je, teraz tento jav je pomerne časté. A vzhľadom na cenu - neprijateľné. Pančucháče začali veľmi často kvitnúť vo švoch - to bolo rovnaké! Takže vo všeobecnosti, čo sa teraz predáva v Medi - neodporúčam.

Sám som v procese prechodu na inú značku zažívam kompresné prádlo Venotex, pančuchy Orto a Relaksan.

Prečítajte si aj moje recenzie:
duplexné cievne skenovanie - na diagnostiku kŕčových žíl;

Činidlo tonicity Venarus - existuje aj prepojenie na Detralex a tlakovú terapiu.

Kompresný úplet Medi pančuchy Mediven Elegance - recenzia

Nakoniec sa rozhodol :)

Tieto pančuchy mi odporúča flebolog. Mám prvú triedu kompresie (žily v nohách sú dosť nápadné).

cena

Hlavnou vecou, ​​ktorá ma dlhodobo chránila pred nákupom, je cena. potom cena bola okolo 5 000,00 rubľov. Nič, myslím, že teraz budú zľavy, budem čakať..... V dôsledku toho som o rok neskôr kúpil tieto pančuchy už za 6 000,00 rubľov. zľavy nečakali

Dlho si vybral medzi "Elegance" a "Comfort". Rozdiel v nákladoch takmer 2 krát. V skutočnosti sa Elegance líši iba čipkou. Takto to vyzerá:

Proces natiahnutia

Prvýkrát som sa ich snažil vytiahnuť, skoro som plakal. (Za predpokladu, že mám prvú triedu kompresie a nohy sú tenké). Ako svokra povedala: "Ako vytiahnuť tašku"

je to pravda Prakticky sa nerozťahujú. Pokyny odporúčame nosiť rukavice. Ale ja som sa neprispôsobil.

Po dvoch mesiacoch som si uvedomil, aké je pre mňa jednoduchšie nosiť ich:

Nesmieme si vziať ponožku ako bežné pančuchy. A pre pätu (tiahnu sa tam najviac). Takmer občas ich obliekam. A ja som tiež rozmazal nohy gélom Lioton, je tiež ľahšie sa natiahnuť, posúvajú sa.

Všeobecné dojmy

Manžel, samozrejme, bol najviac spokojný s mojím nákupom, pretože manželka je po celý čas doma v pančuchách

Čo sa týka mojich zobrazení:

  • Je to v nich vhodné (sama bola prekvapená. Nohy, ako to bolo po celý čas fixované.
  • Dobre roztiahnite kolená. Mám malé dieťa, musíte sa s ním plaziť po zemi. Všeobecne platí, že tieto pančuchy nevšimnú. Jednoducho si na top nohavice a ponožky, aby sa neopustí stopy. Pol roka - ešte nie je zlomený.
  • No, hlavná vec, pretože to, čo získal pančuchy, nohy naozaj menej unavený večer.
  • Pravda, stále mám problém - časť nohy, kde sa kŕčové žily zahrejú pri chôdzi (pravdepodobne každý). A v pančuchách je toto miesto stále vykurované.
  • Nie sú horúce. Pravé leto ešte neprišlo. Ak chcete byť úprimný, nemôžem si ani predstaviť, ako ich vytiahnuť v lete v horúčave.

Ako sa pozerať pešo

Normálne čierne pančuchy (zdá sa mi, že ak si vezmete pančuchy, môžete bezpečne nosiť sukňu). Aj keď som počul niekoľkokrát, že vrchol týchto pančúch - nosiť obyčajné pančuchy. Nevidím to. Tu sú pešo:

Noha pri približovaní sa (viditeľné štvorce). Ale kameru som zavrel:

Výsledok

Ako predtým, aj naďalej mačú nohy gélom a pijú Flebodiu.

Je zbytočné očakávať od nich viditeľný výsledok. Vzhľadom k tomu, tieto pančuchy len pomáhajú nezhoršovať stav. Preto, ako som mal pred pol rokom viditeľné vence a teraz viditeľné. Menej nie je.

Jednoducho idem do postele a nemám pocit, že mi bolia nohy.

verdikt

Tieto pančuchy mi vyhovujú úplne. Nabudúce si kúpim aj medi, len "Comfort" (sú lacnejšie, ale kvalita by mala byť rovnaká).

Dúfam, že revízia bola trochu užitočná, zdravie pre všetkých.

Medi kompresie pančuchy - negatívny prehľad

09.12.2011 Kúpil som si medivenské kompresné pančuchy Elegance 2 stupne kompresie v hodnote 4094 rubľov 00 kop.
Tento produkt je v záruke do 03/12/2012.
Ale po 1, 5 mesiacoch ponožky pančúch stratili svoje kompresné vlastnosti - pančuchy jednoducho spadnú zo stehien a nevytvárajú uvedenú kompresiu v hornej polovici výrobku. Okrem toho sa na päte objavili cievky a elastické, tento produkt vyzerá hrozne.
Obrátil som sa do obchodu so žiadosťou o vrátenie peňazí za chybnú vec, dal som pančuchy na vyšetrenie. O mesiac neskôr som bol v liste informovaný, že „vada je dôsledkom mechanického poškodenia, ku ktorému došlo počas prevádzky“. Zároveň v tomto liste nie je uvedený popis škody, dátum preskúmania a informácie o spoločnosti, ktorá vykonala skúšku, existuje len pečiatka a podpis jednotlivého podnikateľa S. Bryksina. (Toto je "vlastník" obchodu na Kashirke).

Chcem poznamenať, že v oblasti závady na výrobku nie je žiadne mechanické poškodenie.
Môžem dokázať svoj názor nezávislým vyšetrením, ktoré stojí rovnako ako samotné pančuchy.
Zároveň nie je isté, či mi táto „šarša“ nevráti peniaze.

Musel som nosiť pančuchy po operácii. A v čase vyšetrenia (1 mesiac) som nedostal nič v obchode výmenou, musel som si kúpiť ďalšie pančuchy. Druhý sa správal ako prvý. Záver: život pančúch MEDI - 1 mesiac.
Pančuchy pre 4 tisíc rubľov, a tak zlú kvalitu, urážlivé. Neodporúčam nikomu, aby si kúpil kompresné pančuchy MEDI.

Chcel som napísať na sťažnosť knihu v obchode Kashirka, ale dostal som len falošnú knihu. Neuviedla kontakty hlavy a nebola tu žiadna pečať Rady. Predávajúci ma informoval, že v obchode nie je žiadna iná kniha sťažností.

Komentáre

Mimochodom, videl som na inom mieste (spr.ru, ak sa nemýlim), článok o vlastných negatívnych hodnoteniach, medzi inými obeťami (a všetci vedúci predstavitelia v ich kategóriách) sa nazýval práve tento program MEDI a záver výskumu bol jednoduchý - pre konkurentov, ktorí sa utopia Populárna značka je jediná cesta von, ak je všeobecne trápne, aby sa kvalita vlastného tovaru na verejnom displeji (to znamená, webové stránky recenzia). Takže radšej konzultujte s tými, ktorých poznáte osobne, tu bola zaplatená celá bažina platených robotov))

MEDI nepoužíval pančuchy spoločnosti, kúpil ju v salóne na Kaširskom 23 19.09.13. Preto nemôžem povedať nič viac o kvalite, ale služba v tomto salóne je vynikajúca! Išiel som len vidieť a šiel s nákupom. Bola mi doručená a odporučená predajcom Olyou a manažérom Lenou - priateľskými dievčatami, kompetentnými, trpezlivo vysvetľujúcimi všetko podrobne, tu, ako sa hovorí, nechcete a môžete si ho kúpiť. A ak je reklama motorom obchodu, potom títo predajcovia sú majiteľmi predaja tovaru v tomto obchode. Prečítal som si recenzie a pridal som svoje vlastné: Predtým boli SIGVARIS pančuchy nosené, ale ich ceny sú 2750 rubľov. jeden sklad a žiadne zľavy. Nakupujem pančuchy s prackou na páse a bez špičky. Neexistujú žiadne žuvačky tu, ktorá je vždy deformovaná v pančuchách všetkých firiem, a to je oveľa jednoduchšie nosiť, saténová stopa je pripojená ku každej pančuchy a prsty nie sú roztrhané, nie sú tam, a prsty dýchať. Vyskúšajte to! Ďakujem dievčatám a veľa šťastia v ich práci a osobných záležitostiach!

V sobotu, s boľavé nohy, som si kúpil pančuchy médií v Ufa na Lenina St za 4000 500 rub. Bol som uistený, že pančuchy by sa držali na nohe, sundali si veľkosti, videli nohu. Včera som bol prevádzkovaný a okamžite nútený nosiť pančuchu. Predstavte si obraz: po anestézii, s trasúcimi sa rukami, som si dal tento zázrak nanotechnológie a hororu, nedržia sa mi na stehne, nevysunú sa. Akonáhle som to selikon nestlačil, vôbec sa mi nelepí na kožu. Predavač ortopedov videl moju nohu, pretože vedela o mojich trápeniach. A predsa som klamal, ale spodná bielizeň sa nevráti. Lži sú tuhé.

V MEDI RUS pracoval v rokoch 2006 až 2010. Irina = Elena, ktorá tu napísala veľa negatívnych recenzií a odkázala na konkurentov a "Duremar" sa z akéhokoľvek dôvodu uchytila ​​na MEDI. Preto, Irina = Elena, ste lstivý, keď hovoríte, že nemáte záujem vytvoriť negatívny obraz tejto spoločnosti. A kto vám za to platí?
Na tému môžem povedať nasledovné: Kúpil som si meď pre svoju ženu a príbuzných KT, keď som tam pracoval (bolo to relatívne lacné), takže všetci boli s kvalitou spokojní. Mäkká a cigárska sú približne rovnaké. Vyberte si pre seba.

Nechutné pančuchy. Áno, a za také veľké peniaze sa predávajú. Kúpil som si za účelom nosenia v lete v horúčave, “podplatil inzerát, že pančuchy tohto výrobcu boli odolné voči teplu, údajne udržiavali telesnú teplotu a predávajúci ich uistil, že sú veľmi príjemní v teple. Ukázalo sa, že všetky lži., Moje rozhorčenie nie je limit. Pri teplote iba 20 stupňov. C. v pančuchách je neznesiteľne horúce, bez potenia nôh, ale celé telo až po korene vlasov. Pančuchy sú navyše zakrútené v kolennej oblasti a sú veľmi strihané pod kolenom.

vitajte
Kúpil som si medené pančuchy - 2 páry, 2 kompresné triedy, niektoré pohodlie, druhý s kamienkami. Trvala prvých 6 mesiacov, nosila druhú na prázdniny :), bola veľmi, veľmi spokojná s kvalitou a komfortom nosenia: žiadne šluky, žiadne diery, pilulky,. Všeobecne platí, že z medených pančúch bolo šťastie. Potom som šiel kúpiť nové pančuchy, aby som zmenil termín používania, ale na druhý deň bola v pančuchách diera. potom druhý. Myslím, aké veci sú. Možno to nepoužívam správne. Ešte raz som si prečítala inštrukcie a všetko sa zdá byť rovnaké, ale niečo je zlé na pančuchách. Išiel som a kúpil som ďalší a hodil som ich preč (cena je 4 tisíc s niečím pre každý pár), a s novým párom je ďalší deň aj diera. Prišiel som do obchodu a pamätali si ma ako riadneho zákazníka a napísali žiadosť o preskúmanie. Čo ukázalo, že to bolo mechanické poškodenie s rukami. Pretože som v pozícii a s dierami nejako chodiť trochu slušne. Kúpil som si kmotra a znovu dieru. Som sklamaný z tohto úpletu. Vzhľadom k tomu, že ho nedržal na mesiac, alebo ak je to falošný, alebo je to veľmi nespokojné, že výrobca nedbá na jeho kvalitu. Domnievam sa, že takúto kvalitu nemožno kúpiť za takéto peniaze. Toto je kompletné nastavenie.

Nosím lieky výrobky po dobu 5 rokov. Všetky moje pokusy "zachrániť" skončili návratom do medi. Len v medi pančuchách je zmysel nosiť kompresný úplet pochopiteľný, ani hmotnosť v nohách, ani opuch. Žiadne "cievky" a žiadne rozdiely vo švoch, aj keď moja výška je 186 cm

Myslel som, že kúpiť pančuchy tejto spoločnosti taky, ale zdalo sa mi, že sú veľmi drahé. Hľadanie na internete, som narazil na stránky výrobcu Elestra. Kúpil som si pančuchy, objednané bez špičky, so špičkou, ale nič. Nosím ho niekoľko týždňov a teraz som spokojný Rozsah veľkostí je plne konzistentný, ľahko sa vyberá. A na dlhých nohách na dosiahnutie stehna. Odporúčam vám pozrieť sa na túto spoločnosť.

Skoro som urobil chybu. Na produkt box je napísaný valento

Nosím pančuchy Plus a pančuchy Elegance. Plus vyzerá skvele, pocit ľahkosti, ale som trochu drsný. Elegancia pančuchy sú jednoducho skvelé! Trvalo to celú záručnú dobu. Gum nespadol, dobre udržiavaný, žiadne otvory, žiadne pelety. a zachovalý vzhľad veľmi slušný. Je škoda, že záruka už vyšla a začala sa trochu uvoľňovať, chceli. Teraz som si kúpil preventívne nohavice ml1. V komprimácii Elegancie triedy 1 bolo lepšie lietať na lietadle, nohy mi neublížili, ale preventívne opatrenia sa znižovali, aj keď sa to pravdepodobne ukázalo ako malý tlak na mňa, preto ma nezachránili pred bolesťou v nohách počas letu. A tak mi kvalita Medi naozaj vyhovuje, ale túto značku budem používať.

Nosím pančucháče mediven Elegance 2 stupne kompresie stojí takmer 5 tisíc rubľov. už piaty týždeň! Kúpené v špeciálnom salóne Petrohrad na uličke Degtyarny. Pracujem prísne podľa pokynov (umývam, obliekol som si rukavice) Prvý týždeň bol otvor, kde bola päta šitá. V druhom týždni sa z neznámych dôvodov objavili dva háčiky nad kolenami - vyšli nylonové nite. Potom, áno, áno, zahalil som si stoličku do kancelárie, ale zvyčajné pančuchy 40 den by s takou radosťou praskli. Odvážne, rozmazané hrany lakom na nechty))) Tretí týždeň, pančucháče boli veľmi natiahnuté a zhromažďovanie sklad pod kolenom, ktorý od samého začiatku priniesol nepohodlie, stal sa ešte silnejší! 4. týždeň sa päty začali utierať a dávali ruky na pančuchy. Každý deň som sa zatraceně, okraje hrán s lakom - inak šíp začne šíriť v šírke! Okrem toho sú na hornej, voľnej časti pančuchových nohavíc v oblasti spodnej časti vložky označené viaceré šípky. TU SO dnes vyzerám ako zázrak v opravených pančuchách na 5 tisíc rubľov.))) Neochotná kvalita. Neodporúčam.
Príliš lenivý fotografovať, ale ak, kto pochybuje - budem.

Dobré popoludnie Poviem o svojich skúsenostiach. kúpil pančuchy elegans 1. kompresia. Prvé dni na sebe veľmi inšpirovala, pretože vyzerajú dobre, ako obyčajné pančuchy, nikto si nevšimol, že úplet bol lekársky (a predsa všetci majú zaujatý názor, že by mali nejako vyzerať inak). Ale po pár dňoch som si všimol odieranie z topánok, hoci na obyčajných pančuchách nebol taký účinok. To znamená, že nemôžete obliecť pančucháče so sukňou, s výnimkou tých istých topánok, ktoré skryjú tento oder. Mimochodom, topánky, kvalita.
No, Boh im žehná odieraním, rezignoval, nosil pod nohavicami, hlavnú vec, ktorú vykonali svoju funkciu - ich nohy prestali kňučať a opuchy do konca pracovného dňa. Ale o mesiac neskôr som si všimol, že tkanina v oblasti prstov a päty sa zmenšuje, akoby sa rovnomerne nosila. Čakal som na dieru na palci, ale na konci som čakal na dieru na päte (veľmi sklamaním. Celkom 2 mesiace. Všeobecne platí, že to možno nosiť, pretože šípka nejde, kompresia zostáva, ale mali by ste ich nosiť opatrnejšie s prstom, keď je to možné.
A pridám aj švy z predchádzajúcich recenzií. Pri nákupe, predávajúci mi ukázal švy, ukázal mi trčí na struny a povedal mi, že v žiadnom prípade, keď strečing, ja by som si zadok (žiadne!) V oblasti nohy a v oblasti slabin, a najmä nie ťahať za struny. Snažím sa tam vôbec ísť. Možno, že ostatné dámy robia len to, vziať na spoločné a ťahať - a šev divergent. Skúste to nabudúce venovať pozornosť.

Pridávam sa k armáde nespokojnej s kvalitou Medi. Aby sme neboli obvinení z propagácie iných značiek, jednoducho ich nazývam „lacnejšie“. Pred nákupom Medi, som si prečítal všetky recenzie na internete, vrátane tu, a povedal lekárovi v tesnej blízkosti: "Chápem, že ste sa vracajú z medi, nemám nič proti tomu, ale žiadam o objektívny názor." Lekár ma však urazil a po dlhú dobu ma presvedčil, že to bolo najlepšie. Ako poslušná dievčina som urobila všetko, čo povedal lekár. Išiel som do centrálneho salónu na Pushkin, kúpil najdrahšiu Medi Elegance, aj keď je to pre mňa veľmi veľké množstvo, viac ako mesiac obeda. Odíďte jeden deň. To, čo sa presadzuje ako tenké transparentné dýchanie, sa ukázalo byť hrubé, nepriehľadné a strašne horúce. Moje nohy boli tak mokré potom, že sa farba na mojich sandáloch rozpustila, aj keď som sa snažila vziať si nohy z topánok, keď som sedela. Ankles začali svrbiť. Pod silikónovým pásikom začalo podráždenie. V lacnejších pančuchách je silikónový pás rozdelený na časti a tu je jeden pevný. A boky boli natiahnuté gumičkou tak, aby boli zranené až do polovice nasledujúceho dňa, hoci merania boli vykonané v kabíne a ja som znovu skontroloval. Päty päty sa objavili hneď po nasadení na topánky, hoci na lacnejších pančuchách sa nič neobjavilo. Bez ohľadu na správnu kompresiu má Medi, ale ako ich nosiť? Teraz nie je žiadna dôvera ani u lekára.

Myslím, že vaše pančuchy boli falošné. Meď má vynikajúcu kvalitu. Som flebologický chirurg, PhD, slávny človek, ktorý kupuje iba Copper alebo Sigvaris. O zvyšku spoločnosti, povedal, že je to, ako porovnať dobré zahraničné auto so starými Zaporozhets. Dostať niečo, ale vaše nohy stále bolí, bude to malý zmysel! Zdravie je dôležitejšie a drahšie ako čokoľvek na svete. Nekupujte do lacných pletenín a vyhýbajte sa falzifikátom. Prečítajte si článok, ako odlíšiť originál od falošného. Naša meď je už 10 mesiacov, nanešťastie ešte nie je šanca kúpiť si nové. A ako to bolo napísané v iných recenziách, po pol roku sa začali objavovať diery na pätách a na ďalších významných miestach na nohe. Ale ja som ich šila. Kompresia sa aj naďalej udržuje veľmi dobre. Porovnal som: to bolo ako bez pančúch po dobu 2 dní. bolo by lepšie, keby som to neurobil, nohy mi opuchli tak veľa, že som sa už týždeň rozmazával troksevazin pod pančuchami a položil si nohy na vankúš. Zdá sa, že je to takmer úplne spiace opuchy. Viac, bez môjho "Meď" nebudem nikam chodiť. Chcel som kúpiť Sigvaris, ale takmer sa nepredávajú. Jediný obchod je v Moskve oficiálne. Posiela po celom Rusku, ale ja by som si vybral farbu vlastnými očami, a nie na mieste. Takže si kúpiť Copper.

Sklamaný s kompresným úpletom MEDI. Všetky výrobky sú veľmi zlej kvality. Veľmi vysoká cena nezodpovedá nechutnej kvalite. Súhlasím so všetkými negatívnymi recenziami na tento produkt..

O pančuchách:
1. Keď ich kúpite, konzultant predajne neinformoval, že existuje možná alergia na silikón (myslel by som si vtedy, keby som potreboval takéto pančuchy na tento druh peňazí.). V dôsledku toho sa v miestach pod gumou vyskytla hrozná alergia (všetko bolo opuchnuté, červené a bolo tam silné svrbenie). Musel som ich znova nenosiť. Čo alergia trvala veľmi dlho. Tváre pred takýmto problémom prvýkrát! Predtým použila Vennosan. Som veľmi spokojný s kvalitou výrobkov tejto spoločnosti vo všetkých smeroch, vrátane obdobia ponožiek (viac ako šesť mesiacov). Ak by to nebolo pre flebologa, ktorý by poradil s MEDI, potom by si kúpili svoje výrobky. S najväčšou pravdepodobnosťou lekári dostávajú bonusy od obchodných zástupcov spoločnosti Medi - preto ich odporúčajú všetkým.
2. Tiež Medi pančuchy (s pásom a otvorenou špičkou) kúpila moja matka po operácii žily. Doslova v 2 týždňoch na 2 pančuchy v rovnakom čase opotrebované a veľa šípov sa začala objavovať. Starostlivosť bola správna, ako v pokynoch. Navyše boli zakúpené špeciálne zľavy. rukavice a ponožky na obliekanie (aj keď pre tento druh peňazí to mohlo byť pripojené zadarmo). A vo všeobecnosti si nemyslím, že by boli blázni, ktorí by po zaplatení takýchto peňazí tak nedbalo liečili starostlivosť a opotrebovanie takýchto zdravých vecí. Samozrejme, že sme prešli na skúšku. Odpoveď však bola očakávaná. Mech. poškodenie (a zároveň na 2 pančuchy.).. Brad. Zo všetkých sa snažia robiť kojencov.. Nebudeme ustúpiť. Výstupom musí byť potrestať túto spoločnosť.
3. O pančuchách:
Stratili svoj tvar (natiahnutý) a stlačili za menej ako mesiac.

Takže potenciálny kupujúci, aby vaše vlastné závery. Nikomu by som nedoporučoval kupovať produkty MEDI. Je škoda, že pred nákupom som nečítal recenzie.

Dievčatá, nehádaj sa! Nenašiel som si kompresné prádlo (teraz si myslím, že ďakujem Bohu, že som nekupoval), ale podarilo sa mi vyrovnať sa s problémom kŕčových žíl s obyčajnými pančuchovými nohavičkami, 40 alebo 70 denných lepšie s masážnym účinkom. A pocity sú úžasné, a žily držať, a všeobecne, pre 100-200 rubľov je najlepšia ponuka.Pokúste to, myslím, že budete príjemne prekvapení! Všetky zdravie a šťastie.

Prečítajte si všetky recenzie. Musím si kúpiť takéto pančuchy. MEDI to určite neurobí, ako hovorí Zhirinovsky. Čo je to výrobca vybrať? Prečítajte si, že slávny španielskej značky ORTO, v Španielsku a neviem. ako byť. Veriť. Niekto mi to povie.

Dobrý deň, tiež sa chcem sťažovať na kvalitu produktov mediven plus. Bol som klientom ortopedického salónu Medi / Step na Degtyarnaya St. 2/140 od ​​roku 2006. Spočiatku, s denným opotrebovaním a náležitou starostlivosťou, jedna pančucha stačila na takmer rok, kým samotné pančuchy zostali nedotknuté, päty boli utreté a posledný nákup pančúch bol 18. mája 2014. Výsledok-mesiac havaroval. Cena sa zvýšila a kvalita sa naopak zhoršila, na kolenách už všetko prasklo, hustota sa zhoršila. Záručná doba na uchovanie kompresie je 6 mesiacov, polovičný čas neuplynul, pančuchy sa stali nepoužiteľnými V salóne riaditeľ okamžite oznámil, že druh chyby výrobku má pochybnosti, že bol kúpený 18. mája tohto roku. Tým ma obvinili, pravidelného zákazníka od roku 2006, že som klamal. Povedala, že je to mechanické poškodenie. Prečo by som mal, zdravotne postihnutá osoba, ktorá zaplatila veľa peňazí za 2 produkty, svojvoľne pokaziť? Zároveň sme do knihy započítavali bežného zákazníka, 8 rokov som si v tomto obchode kúpil 22 výrobkov a iba na posledné dve vady bol výrobok zrejmý a okamžite sa začal prejavovať na sebe. Riaditeľ povedal, pretože Neexistuje žiadna kontrola, potom je výrobok odoslaný na preskúmanie, zatiaľ čo kniha kupujúceho so záznamom o kúpe zamestnancom obchodu a pečaťou, ako aj záznam v osobnom časopise obchodu o uskutočnených nákupoch nie je dôkazom? Platba bola realizovaná aj kartou Sberbank, dnes sme si objednali výpis a za produkty v obchode STEP sa platí platba. Je tu viac ako dosť dôkazov, navyše som našiel veľa negatívnych ohlasov na pančuchy MEDI, ktoré sa veľmi rýchlo stali nepoužiteľnými a strácajú svoje vlastnosti v priebehu záručnej doby. Odbornosť každý píše, že mechanické poškodenie?, Neskúsení spotrebitelia môžu byť obviňovaní za to, ale ak má expert podobný názor na moje výrobky, osoba s 8 ročnou skúsenosťou so spotrebiteľom, či už v tomto období dodávateľ dodáva neštandardné výrobky alebo predajňa predáva falzifikáty. Druhá skladová zásoba, ktorá bola tiež zakúpená 18. mája 2014, sa po dvoch dňoch ponožiek začala vháňať do tlakových nití a produkt už nespĺňa svoje kompresné vlastnosti a po vyplnení všetkých podkladov na odoslanie výrobku na preskúmanie nám riaditeľ nariadil zmenu výrobcu. Znamená to, že existujú negatívne hodnotenia a sťažnosti týkajúce sa výrobkov? Alebo nás už nechcú vidieť ako zákazníkov jeho predajne, 29. júla 2014 sa uskutočnila odborná prehliadka a podľa očakávania odborník pri vizuálnej prehliadke nepoznal závadu výrobnou prehliadkou. Ale odporúča, aby ďalšie vyšetrenie, drahšie 5000-10000 tr. identifikovať manželstvo. Povedala, že takéto veci sú videné veľmi zriedka, čo je možné mechanické poškodenie novej sukne? Tesne pred nákupom tejto šarže bola sukňa rovnaká a nič také sa nestalo. Všeobecne platí, že na základe vizuálnej inšpekcie nie je možné urobiť žiadne závery, pretože obchod odmietne vymieňať si nekvalitné výrobky, čo ma núti, zdravotne postihnutú osobu, a tak s chudobným dôchodkom, aby som znovu strávil veľké množstvo na pančuchy.

Po spornej expertíze sa pokúsili kontaktovať vedenie neférovej firmy Medi. Neúspešne. Jeho (vedenie) zamestnanci z nejakého dôvodu skryť. Jedným z nich je Stroikov, EA, riaditeľom IP Je ľahšie kontaktovať Putina V.V., Ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa schováva za chrbtom svojich podriadených, ako posledný zbabelec, pretože je trápne pozerať svojich klientov do očí za nechutnú kvalitu svojich výrobkov, ak má, samozrejme, svedomie. Z ich oddelenia kvality tiež nie je šťastná, a to najmä od zamestnancov Anny Chuvasovej (ďalších 273) a Tatiany. Dcéra nie je povinná. Povedali, že sa na tento problém obrátia, ale trvalo to 3 týždne - nebol som volania, kým som sa nezavolal. Ukázalo sa, že nemali čas. A majú jednu odpoveď - nezávislé vyšetrenie. Očakávajú, že to sotva niekto urobí. To je postoj k trvalým a v dôsledku toho aj FORMER kupujúcim. Vo všeobecnosti sa prvýkrát stretávam s takou boorskou spoločnosťou. Áno, a rešpektujúca spoločnosť sa k tomu nikdy nedostane.
A tí, ktorí píšu, že negatívne recenzie o produktoch tejto spoločnosti sú čiernymi PR konkurentov, odpoviem, že je zriedkavé, že skĺznutie „pozitívnych recenzií“ naznačuje opačnú myšlienku, že zamestnanci tejto spoločnosti sa snažia nejako rozriediť všetky negatívne. Je tu ponuka pre všetkých nespokojných zákazníkov - poďme sa zjednotiť v boji za naše práva!

V rokoch 2009 až 20014 pracovala v spoločnosti Medy. Použil som a naďalej používať výrobky z medi. Tiež si myslím, že skôr, ako bude kvalita lepšia, opíšem výhody a nevýhody.
Lineup Duomed.
Výhody: najsilnejší a najlacnejší zo všetkých modelových radov.
nedostatky; u kupujúcich sa občas skĺznu najmä staršie plíživce, začal som sa plaziť po 6 mesiacoch, nemal som každý deň. Je lepšie brať si pančuchy. Béžová farba vyzerá ošklivo na nohách, ale čierna je veľmi svetlá, nie sú to pohodlné nohy (pre môj vkus sa mi páčila moja priateľka). Ideálne na prechádzky v zime v chladnom počasí. Letná jar nie je možnosťou.
Lineup Plus. Výhody a nevýhody sú rovnaké ako v Duomed. Použil som len pančuchy.
Modelová rada Elegance
dôstojnosť; Mäkké a tenké. Dlho ponáhľať.
Nevýhoda: Nie tak tenká, ako píše výrobca, v lete sú stále horúce. Pri pasení, ostré predmety (prstene a zipsy) okamžite explodujú, nové pravítka (3D párovanie) sú menej odolné voči opotrebeniu, ostatné modely neboli opotrebované.

Ak ja sám budem naďalej používať kompr. dres to bude stále Meď, možno niekto príde vhod moju recenziu.

Medi kompresie pančuchy - negatívny prehľad

09.12.2011 Kúpil som si medivenské kompresné pančuchy Elegance 2 stupne kompresie v hodnote 4094 rubľov 00 kop.
Tento produkt je v záruke do 03/12/2012.
Ale po 1, 5 mesiacoch ponožky pančúch stratili svoje kompresné vlastnosti - pančuchy jednoducho spadnú zo stehien a nevytvárajú uvedenú kompresiu v hornej polovici výrobku. Okrem toho sa na päte objavili cievky a elastické, tento produkt vyzerá hrozne.
Obrátil som sa do obchodu so žiadosťou o vrátenie peňazí za chybnú vec, dal som pančuchy na vyšetrenie. O mesiac neskôr som bol v liste informovaný, že „vada je dôsledkom mechanického poškodenia, ku ktorému došlo počas prevádzky“. Zároveň v tomto liste nie je uvedený popis škody, dátum preskúmania a informácie o spoločnosti, ktorá vykonala skúšku, existuje len pečiatka a podpis jednotlivého podnikateľa S. Bryksina. (Toto je "vlastník" obchodu na Kashirke).

Chcem poznamenať, že v oblasti závady na výrobku nie je žiadne mechanické poškodenie.
Môžem dokázať svoj názor nezávislým vyšetrením, ktoré stojí rovnako ako samotné pančuchy.
Zároveň nie je isté, či mi táto „šarša“ nevráti peniaze.

Musel som nosiť pančuchy po operácii. A v čase vyšetrenia (1 mesiac) som nedostal nič v obchode výmenou, musel som si kúpiť ďalšie pančuchy. Druhý sa správal ako prvý. Záver: život pančúch MEDI - 1 mesiac.
Pančuchy pre 4 tisíc rubľov, a tak zlú kvalitu, urážlivé. Neodporúčam nikomu, aby si kúpil kompresné pančuchy MEDI.

Chcel som napísať na sťažnosť knihu v obchode Kashirka, ale dostal som len falošnú knihu. Neuviedla kontakty hlavy a nebola tu žiadna pečať Rady. Predávajúci ma informoval, že v obchode nie je žiadna iná kniha sťažností.

Komentáre

Zaregistrujte sa teraz. Takéto odporné tieto pančuchy Medi. Pri umývaní vlastným šampónom sa zbavia nôh - z nich sa vylieva čierna voda. Maľované s niektorými špecifickými chimozy, svrbenie nohy. Nemám alergie na nič iné ako tieto pančuchy. Nie je možné ich nosiť. O mesiac neskôr sa trápia na päte. A to kecy stojí 4000 rubľov. Hanba!

Chcem sa hádať. Nosím pančuchy tejto spoločnosti na dlhú dobu. A čierna na sebe, a béžová. Nič nezmizlo, aj keď pokyny hovoria, že je potrebné umývať oddelene od iných vecí.
Pokiaľ ide o sťažnosť na návrat - ja som právnik sám a môžem s istotou povedať, že lieky používané doma nie sú predmetom návratu a výmeny. Okrem toho, pokiaľ som pochopil, veľkosť, ktorú ste si vybrali, bola hneď od začiatku. Možno ste stratili váhu alebo sa o ne zle starali? Nikdy som to nestala.

Kvalitné medené pančuchy. Neviem o odieraní - nosím ho pol roka, zatiaľ čo som mal trochu na nohe, ale toto je môj večný problém so všetkými pančuchami - je to prešité, všetko je v poriadku.
Čierne pančuchy sa nosia, až kým sa nestratia. Kabína varovala, že je potrebné umývať oddelene od iných vecí.

Drahá Catherine a Mária, bohužiaľ som nestratila váhu a nevrátila sa. Moje veľkosti sa od školského roka nemenia.
Nohy neponúkajú, nosím pančuchy po operácii.
Starostlivosť o inštrukcie: každý deň umyte špeciálnym nástrojom, oblečený v rukaviciach.
Súdiac podľa listu z tejto sharashka, pančuchy sú vybrané vo veľkosti. Pripevňujem list v prílohe.

Opakujem, v čase vyšetrenia (1 mesiac) som nedostal nič v obchode výmenou, musel som kúpiť ďalšie pančuchy.
Druhý sa správal ako prvý. Záver: život pančúch MEDI - 1 mesiac.

Pre mňa, dve pančuchy - ukázať. Áno, prečítajte si recenzie na webovej stránke www.medi-kompression.ru/responses/
Nie som jediný. Kvalita Medi je hrozná, nestojí za to peniaze.
Teraz nosím Pamäť, s čím mám niečo porovnať. Nebudem písať recenziu, takže ma nebudete obviňovať z reklamy.

Dievčatá, zvlášť pre vás. Citujem nižšie recenzie z webu Medi, kým neboli odstránené.
Len v prípade, že screenshoty.
08.04.2012
Bohužiaľ, áno, súhlasím s takmer všetkými, jediní moji, ďakujem Bohu, neporušili) Kúpil som si ho na lekársky predpis kvôli tehotenstvu a kŕčovým žilám. Medi Comfort pančuchy bez nosa niekde na 02/20/12 kúpil.Od samého začiatku, sa ukázalo, že v oblasti slabin som sa trením gumičku, potom sa cievky * začali objavovať, pretože som musel ohnúť gumu pod moje nohavice alebo pančucháče, pretože som bol trením do krvi. ale teraz sú rozprestretí, zjavne sa zväčšili ako ja a nie je nič, čo by sa dalo ohýbať. (a ja som tehotná, pamätáme si na všetko a zvyčajne sa zlepšujú v tehotenstve, čo je to, čo robili moje nohy), ukázalo sa, že pančuchy by mi dobre sedeli ale nie. všeobecne. záver: nemôžete riadiť a kúpiť oveľa lacnejšie a nebude to tak zlé, ak je lacnejšia možnosť natiahnutá, * valí sa dole a tak ďalej. Nevidím žiadny dôvod žiadať o záruku, budú stále jasné, že ide o nesprávnu operáciu.
04.04.2012
Kúpené pančuchy Copper Comfort. Na druhý deň sa na palci objavila diera, na tretí deň, na druhom palci (napr. Pred nimi 3 mesiace Venotexu - bez problémov). Prípad, ako som povedal v kabíne, nie je záruka, mechanická. poškodenie nechtov. (Mám pedikúru), môžete dať na vyšetrenie, ak nie vo svoj prospech, potom zaplatiť. O tri dni neskôr sa ukázalo, že som bol alergický na silikón (prvá alergia v mojom živote), v mieste žuvačky je všetko akné a svrbenie. Navyše sú veľmi horúce (model, poznámka pohodlie, dýchanie). Treba poznamenať len to, že v oblasti kompresie nie sú žiadne šluky a šípy (zatiaľ), žily sú v nich určite jednoduchšie. Záver: vec by mala stáť 3 krát lacnejšie, na základe kvality.
30.03.2012
Takéto nechutné tieto pančuchy Medi. Pri umývaní vlastného šamponu sa z nich vylieva čierna voda. Maľované s niektorými špecifickými chimozy, svrbenie nohy. Nemám žiadne alergie na nič iné ako vaše pančuchy. Nie je možné ich nosiť. O mesiac neskôr sa trápia na päte. A to kecy stojí 4000 rubľov. Hanba!
27.03.2012
Kúpené pančuchy pre tehotné ženy meditatívne Elegance 23/23/2012 dnes 27.3.2012 v práci kolegovia si všimli dieru. Nedoručil som ich tri mesiace, ale prišiel koniec. 5 200 rub. Dal som to, bolo by lepšie ho kúpiť za lacnejšiu cenu, nebolo by to tak žalostné.
08.03.2012
Po mesiaci používania sa objavili cievky, pančuchy na stehne sotva držané, natiahnuté.
09.02.2012
Kvalita je hrozná! Záruka peniaze sa nevracia. Korešpondencia uvedená nižšie! Vážení, predstavte sa. Mal by som vedieť, komu podať sťažnosť. Tiež prosím vysvetlite, čo presne je nesprávna operácia? Opíšte, čo presne na výrobku naznačuje jeho nesprávna činnosť? Prečo kompresné pančuchy stratili svoje kompresné vlastnosti pred uplynutím záruky? Váš predpoklad o zmene mojej veľkosti je zlý, čo potvrdzuje oznámenie o preskúmaní, citujem "Produkt bol vybraný podľa vašich štandardov, zodpovedajúci tabuľke veľkostí pre tento modelový rad." Navyše, moja hmotnosť je stabilná niekoľko rokov, čo môj ošetrujúci lekár môže potvrdiť. Budem vás tiež žiadať, aby ste napísali podmienky pre nezávislé preskúmanie, ako to bolo sľúbené v oznámení SP Bryksina S.A. - 08.02.2012, 17:58 z info: Milá Irina Sergeyevna! V reakcii na váš e-mail z kontaktného centra MEDI zo dňa 29. januára 2012 sa táto situácia skontrolovala. Pokiaľ ide o mňa, rád by som vám vysvetlil, že uplynuli viac ako 3 mesiace od nákupu kompresného úpletu až do okamihu odvolania sa do salónu. Počas tejto doby sa vaše merania mohli zmeniť, čo by mohlo viesť k nedostatočnému upevneniu silikónových pančúch, ako aj k nesprávnemu použitiu výrobku. S pozdravom, medi RUS [email protected] www.medirus.ru medi. Cítim sa lepšie
04.02.2012
„Generálnemu riaditeľovi LLC MEDI RUS A.A. Larionovi Vážený generálny riaditeľ! Týmto vám oznamujem, že nepovažujem za možné byť držiteľom karty na zľavu. Ak vás zaujímajú dôvody pre moje konanie, potom spomeniem tie hlavné: - prudký pokles kvality dodaného kompresného úpletu a v dôsledku toho sa pri nosení nosí nepohodlie; - zvýšenie nákladov na tlačiarenský úplet, ktorý nezodpovedá kvalite; - neochota spoločnosti MEDI RUS, LLC odpovedať na otázky kupujúcich týkajúce sa organizácie obchodu s kompresným pančuchovým tovarom. Chcem tiež upriamiť vašu pozornosť na článok "Je to riskantné vysporiadať sa s MEDI RUS!", Ktorý si môžete prečítať tu: http://phlebo-duremar.ru/pisma/rischio/
04.02.2012
09/12/2011 v obchode MEDI, ktorý sa nachádza na diaľnici Kashirskoye, 23, som si kúpil kompresné pančuchy mediven Elegance, model 289W, veľkosť II, čierna, v hodnote 4094 rubľov 00 kopecks. Tento produkt je v záruke do 03/12/2012, o čom svedčí záručný list. Výrobok bol vybratý v sklade podľa mojich noriem v súlade s modelovou radou. V novembri 2011 (2 mesiace po nákupe) stratili pančuchy v hornej polovici svoje kompresné vlastnosti. Pančuchy jednoducho spadnú zo stehien a nevytvárajú uvedenú kompresiu v hornej polovici výrobku. V tomto ohľade som sa obrátil na obchod a požiadal ma, aby som vrátil peniaze za chybnú vec. V liste som bol informovaný, že „vada je dôsledkom mechanického poškodenia, ku ktorému došlo počas prevádzky.“ Tento list zároveň neobsahuje opis škody, dátum preskúmania a údaje o spoločnosti, ktorá vykonala skúšku. Toto vyšetrenie sa považuje za neplatné, pretože Oznámenie o preskúmaní nie je správne. Chcem poznamenať, že v oblasti závady na výrobku nie je žiadne mechanické poškodenie.
04.02.2012
01/29/2012 v obchode MEDI, ktorý sa nachádza na diaľnici Kashirskoye, 23, dostal som falošnú reklamnú knihu. V tejto knihe neboli uvedené kontakty hlavy a nebola tu pečať rady. Predávajúci ma informoval, že v obchode nie je žiadna iná kniha sťažností.
27.01.2012
Pančuchy sa natiahli po 1, 5 mesiacoch, pri chôdzi jednoducho spadnú z bokov (napriek sľubovanej záruke 6 mesiacov). Súčasne dochádza k kompresii teliat. Urobil som formálnu sťažnosť, odovzdal som pančuchy, dostal som odpoveď, že údajne kvôli mechanickému poškodeniu boli pančuchy natiahnuté a odmietnutie vrátiť peniaze. Pančuchy sa nosili podľa pokynov, bez otvorov a bez poškodenia. Formulácia sa považuje za podvod. Je to škoda. Budem kontaktovať spoločnosť na ochranu spotrebiteľa. Pančuchy pre 4 tisíc rubľov, a tak zlú kvalitu, urážlivé.
27.12.2010
Kúpil si nové pančuchy pred 2 dňami. Nosím tento úplet viac ako 3 roky, ale to sa ešte nestalo! Pančuchy - 3 stupne kompresie sú vážnym produktom. Po prvé, pás je mätúci - 2 kusy gigantickej veľkosti, v druhej je gumička na vrchu. Dvojnásobne široký, veľmi slabý a rovný, takže na druhý deň sa začali plaziť na kolená.

Čítal som negatívne recenzie na mieste medi a neveril som tomu, teraz ľutujem. Moje pančuchy sa natiahli za 3 týždne. V dôsledku toho, keď prídu, zbierajú sa pod kolená zozadu a zvierajú nohy. Pochybujem o ich užitočnosti.
Zo stránky Copper boli všetky recenzie odstránené: (Nemôžem o nich ani písať. Bolo by lepšie sledovať kvalitu pančúch a neskrývať recenzie.

Kúpil som si pančuchy medi 2. kompresiu, plížil sa 2 mesiace. Umyte a oblečte podľa pokynov. Potom sa rozhodla kúpiť druhý, ale prvý stupeň kompresie, zmeniť, a horúce v lete. Obliekol sa a uvedomil si, že pančuchy druhej kompresie sú slabšie ako nové 1. kompresie. Natiahnuté, hoci záruka musí zachrániť kompresiu po dobu šiestich mesiacov. Navyše, pančuchy stehna štipka dole, natiahnuté pod, ale nie na vrchole. Pochybujem o ich užitočnosti.

Na adresu COPU: Váš úplet používam už dlho. Kúpim každých šesť mesiacov. V modeloch však niečo neustále meníte: pančuchy sa skracujú, potom sa problém zapne, noha sa skráti a účinok kompresie sa zníži. A teraz je kvalita zlá - druhá skladba je roztrhaná na 2 týždne. Vzhľadom k tomu, že topánky sa nemenia. Konštantné uzly na pätách okamžite po nákupe, všetko, čo dúfate, je, že diera sa neotáča, ale otočí sa. Chcel som vykonať vyšetrenie aspoň druhej pančuchy. Povedali, že s cieľom vyplniť žiadosť (kúpil prostredníctvom dodávky), musíte ísť do Moskovskej oblasti, a kancelária je otvorená až do 17-00. Aké to je pre ľudí, ktorí majú problémy s pohybom? Pozoruhodný prístup k zákazníkom. Povedali na telefóne, že ak mi niečo nevyhovuje, nekupujte. Nie je spojenie medzi salónom a kanceláriou? Je naozaj nemožné nejakým spôsobom organizovať tento proces inak? toto je liek! Zajtra pôjdem do fronty na cigaris s nádejou, že majú k klientovi lepší prístup.

Kúpil som si pančuchy a Ortho a Venoteks. Nezadal som sa - veľmi dlhé a skrútené pod kolenom. Potom som si kúpil Douomeda, drahý ku mne, a potom Meď. - tu sú na nohe! Už mám prvý rok, druhú polovicu roka a v lete som si kúpil Copper. Páči sa mi to. Pravda včera sa objavila alergická na silikón. ale toto je pravdepodobne niečo v mojom tele, nie je to tak. Nosili ten istý rok - a nič.

Áno, intrigy konkurentov sú zrejmé - tie isté textové texty „nespokojných zákazníkov“ s krížovým odkazom na seba navzájom a dokonca aj na seba, náhodne označované ako „hodnejšie“ konkurenčné značky. Áno, je to všetko rovnaké lacné čierne PR, že 10-15 rokmi.

Irina, alebo skôr tá, ktorá sa skrýva za vami - mali by ste sa hanbiť. Môžete zarobiť peniaze dôstojnejším spôsobom.

Ivan, čo si taká choroba zo značky? Pracujete v spoločnosti MEDI?
Prečo nemôžem uverejniť recenzie na stránkach MEDI? Vzhľadom k tomu, zlé recenzie sú zverejnené, a táto značka je nerentabilné.
Bolo by lepšie zlepšiť kvalitu výrobkov.
Pracujem všeobecne v inom odbore, takže sa nehanbím.
Píšem, pretože je mi ľúto oklamaných kupujúcich a vynaložených peňazí. A nie malé!

Nedávno ma zavolal váš kolega, regionálny manažér predaja MEDI zistil situáciu.
Spýtal sa, či by som aj naďalej odpovedal na otázky na stránke.
Bolo by lepšie vrátiť peniaze za nekvalitný produkt.
Potom z nejakého dôvodu odstránili moju recenziu z podobnej stránky.
A naraz sa objavilo niekoľko pozitívnych recenzií. Myslím, že je jasné, kto ich píše.
Nerobím to, páni!

Už 3 mesiace nosím pančuchy a medené pančuchy, môj stav je výborný, nosím ho každý deň, sotva verím v vaše negatívne recenzie. Možno ste si kúpili falošný?

Marina,
bohužiaľ nie. Kúpil som si pančuchy v obchodnom dome na Kashirke - a 2 krát.
V oboch prípadoch boli pančuchy zlej kvality.
Peniaze v záruke odmietli vrátiť. Zavolala som MEDI a napísala.
Manažéri prichádzajú s výhovorkami, nechcú priznať objektívne dôkazy.

Už 4 mesiace nosím pančuchy a medené pančuchy, môj stav je výborný, nosím ho každý deň, umývam ho mydlom, nosím rukavice so mnou, malé háčiky na nohe zo suchého zipsu na topánkach, som veľmi rád, kúpil som ho v Nemecku

Je mi ľúto, že som tieto recenzie nevidel! A keby som si ju prečítal, neveril by som tomu, pomyslel by som si, že pomluvy, pretože Copper a Sigvaris sú všade na internete odlíšené. Chcel som si objednať Sigvaris, ale z nejakého dôvodu ich internetový obchod vôbec nebral telefón a neodpovedal na listy, ale Copper zavolal späť. Ako výsledok, ona nariadila, Copper (online obchod) pracoval dobre, poslal do Ufa rýchlo. Mám to, čo bolo veľmi potešené. Ich cena pre mňa za zľavu stojí okolo 5000 rubľov s dodávkou. Vzal Copper Elegancia pre tehotné ženy 1 trieda kompresie. Farba - béžová (dobre, alebo niečo také). Prijaté 10.11.2012. Bol som veľmi spokojný s nákupom, aj keď to bolo pre mňa veľmi drahé, ale zdravie a krása sú drahšie (diagnózovali ultrazvuk žily, ako keby to bol predchodný stav, a v oblasti slabín boli žily, v ďalšej fáze boli kŕčové žily). Rozhodol som sa, že ju budem tráviť, ale kúpim ju, hoci pre mňa je to dosť drahý nákup.
Potom, čo dostal nohavice nosil druhý deň s gumovými rukavicami, krása, lepšie nohy, veľmi pohodlné, ale. dĺžka zvolená pre mňa sa ukázala byť dosť krátka, a z brušných pančuchových nohavíc po celú dobu, ale moje nohy boli stále veľmi ľahké a dobré. Rozhodol som sa, že takéto nedostatky sú maličkosti. Doslova o niekoľko dní neskôr, na mieste zasunutia do oblasti slabin - brucha na pančuchách, šípky šli - diery. Podala som ich a tak skoro každú noc. Nehovorím o pätách na pätách, a všeobecne o strate celkového vzhľadu, pre mňa to nebolo dôležité, tak ako tak, buď pod nohavicami alebo doma som išiel k nim. Posledná slama bola, že šli obrovskou šípkou! Šila som ich a stále pokračovala. Som tak smutná, som tehotná - moje nohy bzučia (v pančuchách to bolo nádherné, ani opuch ani ťažkosť), a teraz, čo mám robiť. Ak chcete dať na skúšku, a kde inde je záruka - že potom, čo sa niečo vráti ku mne, a preskúmanie peňazí stojí za to! Budeme musieť hľadať alternatívu! A opäť, dať peniaze, a teraz chodiť s opuchnuté nohy! Hrôza. Krásne ženy - nekupujte pančuchy tejto značky. Nebol by som napísať recenziu - ale môj manžel trval na písaní recenzie, aby ostatní ľudia vedeli! Môj Relaxax nemal žiadne kompresné vlastnosti, ale niekoľko mesiacov sa netrápili ponožkami. Mimochodom, dnes je 08/12/2012. Ukazuje sa, že Copper pančuchy prišiel v takom hroznom vzhľade za menej ako mesiac.

Kúpil som si druhý pár pančúch! Niektorí sa za rok plížili! Čo robím v športe! Nestratili kompresiu, nedeformovali sa, iba v druhom roku sa začali triasť na podrážke, iba tie hnedé sú príliš lenivé na umývanie, ale vyzerajú dobre.

S peniazmi vynaloženými na MEDI je možné kúpiť niekoľko párov lacnejších kompresných pančúch, pančucháče.
A bude ich dosť aspoň jeden mesiac používania, alebo ešte viac, lepšie a ekonomickejšie.

Nosím meď a som spokojný so všetkým. Nič som si nezlomil, neodstránil som a problémy sa vyriešili. Bolo zaujímavé, že tu pani Irina plače? sa pozrel na iné recenzie. Ukázalo sa, že madam Irina, súdiac podľa textov, má veľa mien a okrem toho aj viacero oblastí))) To znamená, že muž aj žena, pretože text je stále roztrúsený po rôznych fórach, webových stránkach atď. a, samozrejme, nejaký druh veno-hren je nenápadne chválený, a niektoré tam, kde sú odkazy na to, kam nakupovať. Reklamný obchod motor! Pre texty, na voľnej nohe sú teraz platí veľa, pani / pán Irina?

Rozhodol som sa vyskúšať - kúpil som si meď, novú so vzorom. Kompletný s krásnou taškou a zrkadlom. Len trieda. Je to elita. Takže márne ste tu. Nikdy predtým som sa necítil tak ľahko. A veľmi krásna. A o lacných pančuchách - tak sa snažím kúpiť nič lacnejšie - ani na jedlo, ani na make-up, a tak ďalej. Už učil, že biedny platí dvakrát. Mimochodom, kúpil som v konkrétnom obchode. Volá sa ORTEKA. Vo všeobecnosti sa mi to páčilo. A úplet bol mi ponúkaný veľmi odlišne, ale nakoniec som si vybral tento a nemám ľútosť. Čo a všetko, čo chcem.

Meď 2. kompresie používam viac ako 2 roky. Žiadne problémy v kvalite a kompresii. Potom som sa rozhodol vyskúšať inú spoločnosť: z bamberg pamäte a ľutoval to. Žuvačka nedrží a 10 minút, potom, ako meď po celý deň. Pocit v medi je oveľa príjemnejší ako v pamätníku. Takže len meď!

Publikácia O Liečbu Kŕčových Žíl

5 dôvodov, prečo sa poradiť s proktológom

Našim odborníkom je Elin Andrei Feliksovich, chirurg-proktolog najvyššej kategórie, kandidát lekárskych vied, docent v Dobrobut Medical Network, KyjevPodľa rôznych zdrojov asi 30-50% ľudí nad 25 rokov trpí proktologickými ochoreniami.

Aké je riziko lymfocytózy u detí?

Testy krvi a moču sú štandardné testy, ktoré pediatri predpisujú deťom pred rutinným vyšetrením. Zameranie sa na výskumné údaje môže lekár včas rozpoznať začiatok určitého patologického procesu v tele, vyvodiť závery o stave dieťaťa.