Recenzie kompresných pančúch Meď

Spodná bielizeň z medi je pomocná liečba pre kŕčové žily. Umožňuje rovnomerné rozloženie záťaže dolných končatín, čo pomáha spomaliť priebeh ochorenia.

Medicínsky úplet normalizuje zaťaženie a tlak na cievy postihnuté kŕčovými ochoreniami. Pomáha udržiavať pozitívny účinok liečby. Tieto zdravotnícke pomôcky tiež hrajú dôležitú úlohu pri prevencii cievnych ochorení. Dnes existuje niekoľko typov kompresných úpletov:

Starostlivosť o vaše zdravie by sa mala preukázať nielen počas choroby, ale dlho pred objavením sa prvých príznakov ochorenia. Mnohí flebologovia na celom svete v komplexnej liečbe kŕčových žíl odporúčajú nosiť kompresný úplet. Je tiež dôležité zvoliť si tento typ bielizne, pretože nie každá spoločnosť vyrába vysoko kvalitné výrobky.

K dnešnému dňu je lídrom na trhu predaja, medzi týmito produktmi je nemecká spoločnosť Medi Bayreuth. Na celom svete je tento produkt známy, je to veľký dopyt, a to ako medzi zdravotnícky personál a pacientov. Vyrábajú širokú škálu úpletu, ktorý sa používa v plastickej a estetickej chirurgii, traumatológii (ortézy, protézy atď.).

Aké sú výhody spodnej bielizne z medi?
Líšia sa v celom rade pozitívnych vlastností. Päty a špičky sú vyrobené z odolnej pracky, vďaka ktorej sú odolnejšie.

Kompresné pančuchy Medi majú elastický pásik na báze silikónu, ktorý je jemne upevnený na nohách. Model sa vyznačuje aj prítomnosťou čipky v hornej časti, čo je dobrá dekorácia.

Moderné technológie, ktoré sa používajú vo výrobnom procese kompresného prádla - Clima Comfort - poskytujú vzduchový prístup k nohám, čo zabraňuje procesu potenia a udržuje vodnú rovnováhu pokožky končatín.

Inovatívny systém Clima Fresh tiež poskytuje zlepšený antimikrobiálny účinok a eliminuje nepríjemný zápach. Vysoká kvalita tohto výrobku, na ktorého výrobu sa používa iba prírodný, hypoalergénny materiál.

Rôzne pletené spodné prádlo pre mužov aj ženy.

A čo je najdôležitejšie prijateľné ceny, každý pacient si môže dovoliť kvalitný produkt.

MEDI je nepochybne lídrom na trhu výrobkov, a to ako v kvalite výrobkov, tak aj v dostupnosti pre pacientov. Štúdium opisu výrobku jedného alebo iného výrobcu, mnohí majú názor, že všetky pletené výrobky sú rovnaké a ľudia platia len za značku.

V skutočnosti je to ďaleko od prípadu, aj keď väčšina kompresného úpletu nemá takmer žiadny iný vzhľad, ale počas jeho prevádzky sa zistilo, že sa od seba veľmi líši. Napríklad, ak porovnáte produkty Medi s inými lacnejšími výrobkami, ukáže sa, že sú nosené 2-3 krát dlhšie a nepodliehajú opotrebeniu vôbec.

Čo v tomto článku:

Indikácie pre použitie kompresného spodného prádla

Väčšina spotrebiteľov nemá pochybnosti o kvalite produktov MEDI, ale musíte vedieť, kedy nosiť ktoré výrobky, pretože tam sú výrobky na prevenciu a liečbu. Líšia sa kompresiou.

Medené kompresné pančuchy môžu patriť do rôznych tried kompresného spodného prádla. Pred použitím by ste sa mali obrátiť na svojho lekára a poradiť sa s výberom a používaním optimálneho modelu výrobku a jeho triedy.

Táto spodná bielizeň sa odporúča použiť pri zisťovaní príznakov a symptómov vývoja kŕčových žíl dolných končatín a chronickej venóznej nedostatočnosti u pacienta. Okrem toho, pletené výrobky tohto výrobcu by mali používať ženy, ktoré majú predpoklady na rozvoj kŕčovej dilatácie počas obdobia tehotenstva a počas pôrodného obdobia.

Odporúčania na používanie bielizne sú tiež:

  1. Počas rekonvalescencie po liečbe flebosklerózy alebo chirurgickom zákroku.
  2. Prítomnosť povrchových žíl tromboflebitídy.

Okrem toho by ste mali použiť na identifikáciu príznakov vývoja opuchov dolných končatín kompresné pančuchy.

Skupiny výrobkov Medi

Spoločnosť prezentuje širokú škálu produktov za prijateľnú cenu a záruku kvality.

Existuje päť hlavných skupín výrobkov medi.

Mj-1 je produktová línia, v ktorej si ženy a muži môžu vybrať vhodný typ pleteniny. Tieto produkty vám umožnia cítiť sa dobre a dobre vyzerať.

Mj-1 metropole je dámska línia kompresnej spodnej bielizne pre kŕčové žily, ktorá má silikónovú gumu a transparentné pančuchy. Pletené výrobky patria do prvej triedy kompresie. Pančucháče majú špeciálny push-up efekt, ktorý robí ženské formy atraktívnejšími. Táto skupina tovarov nezanechá ľahostajnú viac ako jednu ženu. Cena produktu je 3209 rubľov.

Mj-1 metropole 2 sú čierne čipky so silikónovou gumou, ktorá ich jemne a pevne fixuje na nohu. Patria do prvej triedy kompresie. Cena výrobku je asi 3000 rubľov.

Formácia Mj-1 je určená pre ženy, ktoré uprednostňujú klasiku. Kompresné pančuchy prvej triedy s vložkou z diamantovej farby, čiernou a silikónovou gumou. Náklady na 2900 rubľov.

Mj-1 cato je mužský čierny produkt. Golf patrí do druhej triedy kompresie. Cena od 2400 rubľov.

  • mediven elegance - to je golf, ktorý je vhodný pre mužov aj ženy. Výrobky druhej triedy kompresie, stojí od 3300 rubľov.
  • mediven plus je unisex produkt. Golf majú prvotriednu kompresiu a otvorenú špičku. Dokonale skryť rôzne kožné defekty a rozšírené povrchové žily. Tkanina obsahuje vlákno so iónmi striebra, ktoré pomáha odstrániť nepríjemný zápach. Náklady od 4000 rubľov.
  • mediven comfort - pančucháče pre kŕčové žily prvej triedy kompresie, pre mužov a ženy. Pomerne mierny typ produktu s prítomnosťou lanolínu. Cena od 5800 rubľov.
  • duomed je ženská produktová rada, ktorá je skvelá pre chladné počasie. Pančuchy prvej triedy kompresie. Náklady - 3110 rubľov.
  • mediven forte - dámske pančuchy, ktoré sú napnuté v páse druhej triedy kompresie. Náklady - 5100 rubľov.

Lymfatický úplet reprezentujú dva výrobky:

  1. Rukavice s otvorenými prstami druhej triedy kompresie - mediven harmónia. Cena - 3100 rubľov.
  2. Podkolienky ponožiek s vredovou súpravou majú prvotriedne kompresné rukávy. Cena je 3000 rubľov.

Recenzia, rovnako ako pacienti a lekári o produktoch spoločnosti Medi len pozitívne. To je lídrom na trhu pletených výrobkov viac ako rok.

Ako si vybrať medený kompresný odev?

Existuje niekoľko pravidiel pre výber kompresného punčochového tovaru, ktoré je potrebné zohľadniť pri hľadaní potrebných výrobkov.

Najprv musíte vziať do úvahy úroveň kompresie, ktorá je vhodná pre pacienta a až potom vyberte typ bielizne. Voľbu úrovne kompresie môže vykonať iba flebolog.

Je tiež dôležité vziať do úvahy kvalitu výrobku a materiálu, z ktorého je vyrobený. Kvalitné pletené spodné prádlo je zvyčajne bavlnené a má silikónovú gumu (je nutné ju bezpečne upevniť).

Je potrebné venovať pozornosť úrovni varikóznych lézií. Ak ide o oblasť dolnej časti nohy, potom sa uprednostňujú kompresné pančuchy.

Musíte tiež overiť u svojho lekára, aká veľkosť produktu bude optimálna.

Pravidlá pre nasadenie kompresného úpletu

Ak chcete účinne zaobchádzať s produktom tohto výrobku, musíte nielen správne vyzdvihnúť, ale aj dať správne.

Ako nosiť kompresné pančuchy? Lekári na to dávajú niekoľko odporúčaní.

V prvom rade sa odporúča nosiť pančuchy (pančuchy, pančuchy) ráno, pretože v čase obeda alebo večer sa začína objavovať opuch dolných končatín a je oveľa ťažšie ho zapnúť.

Po druhé, najlepšie je to urobiť, keď ležíte na posteli. Ďalej je potrebné otočiť bielizeň naruby, potom vložte nohu a vyhladiť ju z členka na kolená. To by malo byť vykonané s hladkými pohybmi, náhle pohyby môžu viesť k roztrhnutiu a narušiť integritu tkaniny.

Už niekoľko rokov sú elastické výrobky považované za jednu z najlepších doplnkových metód liečby a prevencie kŕčových žíl.

Malo by byť zrejmé, že tento spôsob liečby úplne zbaviť takejto choroby ako kŕčové žily - je nemožné. Ale zlepšiť priebeh ochorenia a stav ciev končatín je celkom reálne.

Takýto výrobca kompresného pančuchového tovaru, ako je Meď, ponúka rôzne možnosti pre spodnú bielizeň pre mužov aj ženy za primeranú cenu. Nakupovanie produktov od spoločnosti Medi je jednoduché, môžete si ho objednať na oficiálnych stránkach spoločnosti so zastúpením v Rusku.

Pravidlá pre používanie kompresných pančúch sú opísané vo videu v tomto článku.

Medi kompresie pančuchy - negatívny prehľad

09.12.2011 Kúpil som si medivenské kompresné pančuchy Elegance 2 stupne kompresie v hodnote 4094 rubľov 00 kop.
Tento produkt je v záruke do 03/12/2012.
Ale po 1, 5 mesiacoch ponožky pančúch stratili svoje kompresné vlastnosti - pančuchy jednoducho spadnú zo stehien a nevytvárajú uvedenú kompresiu v hornej polovici výrobku. Okrem toho sa na päte objavili cievky a elastické, tento produkt vyzerá hrozne.
Obrátil som sa do obchodu so žiadosťou o vrátenie peňazí za chybnú vec, dal som pančuchy na vyšetrenie. O mesiac neskôr som bol v liste informovaný, že „vada je dôsledkom mechanického poškodenia, ku ktorému došlo počas prevádzky“. Zároveň v tomto liste nie je uvedený popis škody, dátum preskúmania a informácie o spoločnosti, ktorá vykonala skúšku, existuje len pečiatka a podpis jednotlivého podnikateľa S. Bryksina. (Toto je "vlastník" obchodu na Kashirke).

Chcem poznamenať, že v oblasti závady na výrobku nie je žiadne mechanické poškodenie.
Môžem dokázať svoj názor nezávislým vyšetrením, ktoré stojí rovnako ako samotné pančuchy.
Zároveň nie je isté, či mi táto „šarša“ nevráti peniaze.

Musel som nosiť pančuchy po operácii. A v čase vyšetrenia (1 mesiac) som nedostal nič v obchode výmenou, musel som si kúpiť ďalšie pančuchy. Druhý sa správal ako prvý. Záver: život pančúch MEDI - 1 mesiac.
Pančuchy pre 4 tisíc rubľov, a tak zlú kvalitu, urážlivé. Neodporúčam nikomu, aby si kúpil kompresné pančuchy MEDI.

Chcel som napísať na sťažnosť knihu v obchode Kashirka, ale dostal som len falošnú knihu. Neuviedla kontakty hlavy a nebola tu žiadna pečať Rady. Predávajúci ma informoval, že v obchode nie je žiadna iná kniha sťažností.

Komentáre

Mimochodom, videl som na inom mieste (spr.ru, ak sa nemýlim), článok o vlastných negatívnych hodnoteniach, medzi inými obeťami (a všetci vedúci predstavitelia v ich kategóriách) sa nazýval práve tento program MEDI a záver výskumu bol jednoduchý - pre konkurentov, ktorí sa utopia Populárna značka je jediná cesta von, ak je všeobecne trápne, aby sa kvalita vlastného tovaru na verejnom displeji (to znamená, webové stránky recenzia). Takže radšej konzultujte s tými, ktorých poznáte osobne, tu bola zaplatená celá bažina platených robotov))

MEDI nepoužíval pančuchy spoločnosti, kúpil ju v salóne na Kaširskom 23 19.09.13. Preto nemôžem povedať nič viac o kvalite, ale služba v tomto salóne je vynikajúca! Išiel som len vidieť a šiel s nákupom. Bola mi doručená a odporučená predajcom Olyou a manažérom Lenou - priateľskými dievčatami, kompetentnými, trpezlivo vysvetľujúcimi všetko podrobne, tu, ako sa hovorí, nechcete a môžete si ho kúpiť. A ak je reklama motorom obchodu, potom títo predajcovia sú majiteľmi predaja tovaru v tomto obchode. Prečítal som si recenzie a pridal som svoje vlastné: Predtým boli SIGVARIS pančuchy nosené, ale ich ceny sú 2750 rubľov. jeden sklad a žiadne zľavy. Nakupujem pančuchy s prackou na páse a bez špičky. Neexistujú žiadne žuvačky tu, ktorá je vždy deformovaná v pančuchách všetkých firiem, a to je oveľa jednoduchšie nosiť, saténová stopa je pripojená ku každej pančuchy a prsty nie sú roztrhané, nie sú tam, a prsty dýchať. Vyskúšajte to! Ďakujem dievčatám a veľa šťastia v ich práci a osobných záležitostiach!

V sobotu, s boľavé nohy, som si kúpil pančuchy médií v Ufa na Lenina St za 4000 500 rub. Bol som uistený, že pančuchy by sa držali na nohe, sundali si veľkosti, videli nohu. Včera som bol prevádzkovaný a okamžite nútený nosiť pančuchu. Predstavte si obraz: po anestézii, s trasúcimi sa rukami, som si dal tento zázrak nanotechnológie a hororu, nedržia sa mi na stehne, nevysunú sa. Akonáhle som to selikon nestlačil, vôbec sa mi nelepí na kožu. Predavač ortopedov videl moju nohu, pretože vedela o mojich trápeniach. A predsa som klamal, ale spodná bielizeň sa nevráti. Lži sú tuhé.

V MEDI RUS pracoval v rokoch 2006 až 2010. Irina = Elena, ktorá tu napísala veľa negatívnych recenzií a odkázala na konkurentov a "Duremar" sa z akéhokoľvek dôvodu uchytila ​​na MEDI. Preto, Irina = Elena, ste lstivý, keď hovoríte, že nemáte záujem vytvoriť negatívny obraz tejto spoločnosti. A kto vám za to platí?
Na tému môžem povedať nasledovné: Kúpil som si meď pre svoju ženu a príbuzných KT, keď som tam pracoval (bolo to relatívne lacné), takže všetci boli s kvalitou spokojní. Mäkká a cigárska sú približne rovnaké. Vyberte si pre seba.

Nechutné pančuchy. Áno, a za také veľké peniaze sa predávajú. Kúpil som si za účelom nosenia v lete v horúčave, “podplatil inzerát, že pančuchy tohto výrobcu boli odolné voči teplu, údajne udržiavali telesnú teplotu a predávajúci ich uistil, že sú veľmi príjemní v teple. Ukázalo sa, že všetky lži., Moje rozhorčenie nie je limit. Pri teplote iba 20 stupňov. C. v pančuchách je neznesiteľne horúce, bez potenia nôh, ale celé telo až po korene vlasov. Pančuchy sú navyše zakrútené v kolennej oblasti a sú veľmi strihané pod kolenom.

vitajte
Kúpil som si medené pančuchy - 2 páry, 2 kompresné triedy, niektoré pohodlie, druhý s kamienkami. Trvala prvých 6 mesiacov, nosila druhú na prázdniny :), bola veľmi, veľmi spokojná s kvalitou a komfortom nosenia: žiadne šluky, žiadne diery, pilulky,. Všeobecne platí, že z medených pančúch bolo šťastie. Potom som šiel kúpiť nové pančuchy, aby som zmenil termín používania, ale na druhý deň bola v pančuchách diera. potom druhý. Myslím, aké veci sú. Možno to nepoužívam správne. Ešte raz som si prečítala inštrukcie a všetko sa zdá byť rovnaké, ale niečo je zlé na pančuchách. Išiel som a kúpil som ďalší a hodil som ich preč (cena je 4 tisíc s niečím pre každý pár), a s novým párom je ďalší deň aj diera. Prišiel som do obchodu a pamätali si ma ako riadneho zákazníka a napísali žiadosť o preskúmanie. Čo ukázalo, že to bolo mechanické poškodenie s rukami. Pretože som v pozícii a s dierami nejako chodiť trochu slušne. Kúpil som si kmotra a znovu dieru. Som sklamaný z tohto úpletu. Vzhľadom k tomu, že ho nedržal na mesiac, alebo ak je to falošný, alebo je to veľmi nespokojné, že výrobca nedbá na jeho kvalitu. Domnievam sa, že takúto kvalitu nemožno kúpiť za takéto peniaze. Toto je kompletné nastavenie.

Nosím lieky výrobky po dobu 5 rokov. Všetky moje pokusy "zachrániť" skončili návratom do medi. Len v medi pančuchách je zmysel nosiť kompresný úplet pochopiteľný, ani hmotnosť v nohách, ani opuch. Žiadne "cievky" a žiadne rozdiely vo švoch, aj keď moja výška je 186 cm

Myslel som, že kúpiť pančuchy tejto spoločnosti taky, ale zdalo sa mi, že sú veľmi drahé. Hľadanie na internete, som narazil na stránky výrobcu Elestra. Kúpil som si pančuchy, objednané bez špičky, so špičkou, ale nič. Nosím ho niekoľko týždňov a teraz som spokojný Rozsah veľkostí je plne konzistentný, ľahko sa vyberá. A na dlhých nohách na dosiahnutie stehna. Odporúčam vám pozrieť sa na túto spoločnosť.

Skoro som urobil chybu. Na produkt box je napísaný valento

Nosím pančuchy Plus a pančuchy Elegance. Plus vyzerá skvele, pocit ľahkosti, ale som trochu drsný. Elegancia pančuchy sú jednoducho skvelé! Trvalo to celú záručnú dobu. Gum nespadol, dobre udržiavaný, žiadne otvory, žiadne pelety. a zachovalý vzhľad veľmi slušný. Je škoda, že záruka už vyšla a začala sa trochu uvoľňovať, chceli. Teraz som si kúpil preventívne nohavice ml1. V komprimácii Elegancie triedy 1 bolo lepšie lietať na lietadle, nohy mi neublížili, ale preventívne opatrenia sa znižovali, aj keď sa to pravdepodobne ukázalo ako malý tlak na mňa, preto ma nezachránili pred bolesťou v nohách počas letu. A tak mi kvalita Medi naozaj vyhovuje, ale túto značku budem používať.

Nosím pančucháče mediven Elegance 2 stupne kompresie stojí takmer 5 tisíc rubľov. už piaty týždeň! Kúpené v špeciálnom salóne Petrohrad na uličke Degtyarny. Pracujem prísne podľa pokynov (umývam, obliekol som si rukavice) Prvý týždeň bol otvor, kde bola päta šitá. V druhom týždni sa z neznámych dôvodov objavili dva háčiky nad kolenami - vyšli nylonové nite. Potom, áno, áno, zahalil som si stoličku do kancelárie, ale zvyčajné pančuchy 40 den by s takou radosťou praskli. Odvážne, rozmazané hrany lakom na nechty))) Tretí týždeň, pančucháče boli veľmi natiahnuté a zhromažďovanie sklad pod kolenom, ktorý od samého začiatku priniesol nepohodlie, stal sa ešte silnejší! 4. týždeň sa päty začali utierať a dávali ruky na pančuchy. Každý deň som sa zatraceně, okraje hrán s lakom - inak šíp začne šíriť v šírke! Okrem toho sú na hornej, voľnej časti pančuchových nohavíc v oblasti spodnej časti vložky označené viaceré šípky. TU SO dnes vyzerám ako zázrak v opravených pančuchách na 5 tisíc rubľov.))) Neochotná kvalita. Neodporúčam.
Príliš lenivý fotografovať, ale ak, kto pochybuje - budem.

Dobré popoludnie Poviem o svojich skúsenostiach. kúpil pančuchy elegans 1. kompresia. Prvé dni na sebe veľmi inšpirovala, pretože vyzerajú dobre, ako obyčajné pančuchy, nikto si nevšimol, že úplet bol lekársky (a predsa všetci majú zaujatý názor, že by mali nejako vyzerať inak). Ale po pár dňoch som si všimol odieranie z topánok, hoci na obyčajných pančuchách nebol taký účinok. To znamená, že nemôžete obliecť pančucháče so sukňou, s výnimkou tých istých topánok, ktoré skryjú tento oder. Mimochodom, topánky, kvalita.
No, Boh im žehná odieraním, rezignoval, nosil pod nohavicami, hlavnú vec, ktorú vykonali svoju funkciu - ich nohy prestali kňučať a opuchy do konca pracovného dňa. Ale o mesiac neskôr som si všimol, že tkanina v oblasti prstov a päty sa zmenšuje, akoby sa rovnomerne nosila. Čakal som na dieru na palci, ale na konci som čakal na dieru na päte (veľmi sklamaním. Celkom 2 mesiace. Všeobecne platí, že to možno nosiť, pretože šípka nejde, kompresia zostáva, ale mali by ste ich nosiť opatrnejšie s prstom, keď je to možné.
A pridám aj švy z predchádzajúcich recenzií. Pri nákupe, predávajúci mi ukázal švy, ukázal mi trčí na struny a povedal mi, že v žiadnom prípade, keď strečing, ja by som si zadok (žiadne!) V oblasti nohy a v oblasti slabin, a najmä nie ťahať za struny. Snažím sa tam vôbec ísť. Možno, že ostatné dámy robia len to, vziať na spoločné a ťahať - a šev divergent. Skúste to nabudúce venovať pozornosť.

Pridávam sa k armáde nespokojnej s kvalitou Medi. Aby sme neboli obvinení z propagácie iných značiek, jednoducho ich nazývam „lacnejšie“. Pred nákupom Medi, som si prečítal všetky recenzie na internete, vrátane tu, a povedal lekárovi v tesnej blízkosti: "Chápem, že ste sa vracajú z medi, nemám nič proti tomu, ale žiadam o objektívny názor." Lekár ma však urazil a po dlhú dobu ma presvedčil, že to bolo najlepšie. Ako poslušná dievčina som urobila všetko, čo povedal lekár. Išiel som do centrálneho salónu na Pushkin, kúpil najdrahšiu Medi Elegance, aj keď je to pre mňa veľmi veľké množstvo, viac ako mesiac obeda. Odíďte jeden deň. To, čo sa presadzuje ako tenké transparentné dýchanie, sa ukázalo byť hrubé, nepriehľadné a strašne horúce. Moje nohy boli tak mokré potom, že sa farba na mojich sandáloch rozpustila, aj keď som sa snažila vziať si nohy z topánok, keď som sedela. Ankles začali svrbiť. Pod silikónovým pásikom začalo podráždenie. V lacnejších pančuchách je silikónový pás rozdelený na časti a tu je jeden pevný. A boky boli natiahnuté gumičkou tak, aby boli zranené až do polovice nasledujúceho dňa, hoci merania boli vykonané v kabíne a ja som znovu skontroloval. Päty päty sa objavili hneď po nasadení na topánky, hoci na lacnejších pančuchách sa nič neobjavilo. Bez ohľadu na správnu kompresiu má Medi, ale ako ich nosiť? Teraz nie je žiadna dôvera ani u lekára.

Myslím, že vaše pančuchy boli falošné. Meď má vynikajúcu kvalitu. Som flebologický chirurg, PhD, slávny človek, ktorý kupuje iba Copper alebo Sigvaris. O zvyšku spoločnosti, povedal, že je to, ako porovnať dobré zahraničné auto so starými Zaporozhets. Dostať niečo, ale vaše nohy stále bolí, bude to malý zmysel! Zdravie je dôležitejšie a drahšie ako čokoľvek na svete. Nekupujte do lacných pletenín a vyhýbajte sa falzifikátom. Prečítajte si článok, ako odlíšiť originál od falošného. Naša meď je už 10 mesiacov, nanešťastie ešte nie je šanca kúpiť si nové. A ako to bolo napísané v iných recenziách, po pol roku sa začali objavovať diery na pätách a na ďalších významných miestach na nohe. Ale ja som ich šila. Kompresia sa aj naďalej udržuje veľmi dobre. Porovnal som: to bolo ako bez pančúch po dobu 2 dní. bolo by lepšie, keby som to neurobil, nohy mi opuchli tak veľa, že som sa už týždeň rozmazával troksevazin pod pančuchami a položil si nohy na vankúš. Zdá sa, že je to takmer úplne spiace opuchy. Viac, bez môjho "Meď" nebudem nikam chodiť. Chcel som kúpiť Sigvaris, ale takmer sa nepredávajú. Jediný obchod je v Moskve oficiálne. Posiela po celom Rusku, ale ja by som si vybral farbu vlastnými očami, a nie na mieste. Takže si kúpiť Copper.

Sklamaný s kompresným úpletom MEDI. Všetky výrobky sú veľmi zlej kvality. Veľmi vysoká cena nezodpovedá nechutnej kvalite. Súhlasím so všetkými negatívnymi recenziami na tento produkt..

O pančuchách:
1. Keď ich kúpite, konzultant predajne neinformoval, že existuje možná alergia na silikón (myslel by som si vtedy, keby som potreboval takéto pančuchy na tento druh peňazí.). V dôsledku toho sa v miestach pod gumou vyskytla hrozná alergia (všetko bolo opuchnuté, červené a bolo tam silné svrbenie). Musel som ich znova nenosiť. Čo alergia trvala veľmi dlho. Tváre pred takýmto problémom prvýkrát! Predtým použila Vennosan. Som veľmi spokojný s kvalitou výrobkov tejto spoločnosti vo všetkých smeroch, vrátane obdobia ponožiek (viac ako šesť mesiacov). Ak by to nebolo pre flebologa, ktorý by poradil s MEDI, potom by si kúpili svoje výrobky. S najväčšou pravdepodobnosťou lekári dostávajú bonusy od obchodných zástupcov spoločnosti Medi - preto ich odporúčajú všetkým.
2. Tiež Medi pančuchy (s pásom a otvorenou špičkou) kúpila moja matka po operácii žily. Doslova v 2 týždňoch na 2 pančuchy v rovnakom čase opotrebované a veľa šípov sa začala objavovať. Starostlivosť bola správna, ako v pokynoch. Navyše boli zakúpené špeciálne zľavy. rukavice a ponožky na obliekanie (aj keď pre tento druh peňazí to mohlo byť pripojené zadarmo). A vo všeobecnosti si nemyslím, že by boli blázni, ktorí by po zaplatení takýchto peňazí tak nedbalo liečili starostlivosť a opotrebovanie takýchto zdravých vecí. Samozrejme, že sme prešli na skúšku. Odpoveď však bola očakávaná. Mech. poškodenie (a zároveň na 2 pančuchy.).. Brad. Zo všetkých sa snažia robiť kojencov.. Nebudeme ustúpiť. Výstupom musí byť potrestať túto spoločnosť.
3. O pančuchách:
Stratili svoj tvar (natiahnutý) a stlačili za menej ako mesiac.

Takže potenciálny kupujúci, aby vaše vlastné závery. Nikomu by som nedoporučoval kupovať produkty MEDI. Je škoda, že pred nákupom som nečítal recenzie.

Dievčatá, nehádaj sa! Nenašiel som si kompresné prádlo (teraz si myslím, že ďakujem Bohu, že som nekupoval), ale podarilo sa mi vyrovnať sa s problémom kŕčových žíl s obyčajnými pančuchovými nohavičkami, 40 alebo 70 denných lepšie s masážnym účinkom. A pocity sú úžasné, a žily držať, a všeobecne, pre 100-200 rubľov je najlepšia ponuka.Pokúste to, myslím, že budete príjemne prekvapení! Všetky zdravie a šťastie.

Prečítajte si všetky recenzie. Musím si kúpiť takéto pančuchy. MEDI to určite neurobí, ako hovorí Zhirinovsky. Čo je to výrobca vybrať? Prečítajte si, že slávny španielskej značky ORTO, v Španielsku a neviem. ako byť. Veriť. Niekto mi to povie.

Dobrý deň, tiež sa chcem sťažovať na kvalitu produktov mediven plus. Bol som klientom ortopedického salónu Medi / Step na Degtyarnaya St. 2/140 od ​​roku 2006. Spočiatku, s denným opotrebovaním a náležitou starostlivosťou, jedna pančucha stačila na takmer rok, kým samotné pančuchy zostali nedotknuté, päty boli utreté a posledný nákup pančúch bol 18. mája 2014. Výsledok-mesiac havaroval. Cena sa zvýšila a kvalita sa naopak zhoršila, na kolenách už všetko prasklo, hustota sa zhoršila. Záručná doba na uchovanie kompresie je 6 mesiacov, polovičný čas neuplynul, pančuchy sa stali nepoužiteľnými V salóne riaditeľ okamžite oznámil, že druh chyby výrobku má pochybnosti, že bol kúpený 18. mája tohto roku. Tým ma obvinili, pravidelného zákazníka od roku 2006, že som klamal. Povedala, že je to mechanické poškodenie. Prečo by som mal, zdravotne postihnutá osoba, ktorá zaplatila veľa peňazí za 2 produkty, svojvoľne pokaziť? Zároveň sme do knihy započítavali bežného zákazníka, 8 rokov som si v tomto obchode kúpil 22 výrobkov a iba na posledné dve vady bol výrobok zrejmý a okamžite sa začal prejavovať na sebe. Riaditeľ povedal, pretože Neexistuje žiadna kontrola, potom je výrobok odoslaný na preskúmanie, zatiaľ čo kniha kupujúceho so záznamom o kúpe zamestnancom obchodu a pečaťou, ako aj záznam v osobnom časopise obchodu o uskutočnených nákupoch nie je dôkazom? Platba bola realizovaná aj kartou Sberbank, dnes sme si objednali výpis a za produkty v obchode STEP sa platí platba. Je tu viac ako dosť dôkazov, navyše som našiel veľa negatívnych ohlasov na pančuchy MEDI, ktoré sa veľmi rýchlo stali nepoužiteľnými a strácajú svoje vlastnosti v priebehu záručnej doby. Odbornosť každý píše, že mechanické poškodenie?, Neskúsení spotrebitelia môžu byť obviňovaní za to, ale ak má expert podobný názor na moje výrobky, osoba s 8 ročnou skúsenosťou so spotrebiteľom, či už v tomto období dodávateľ dodáva neštandardné výrobky alebo predajňa predáva falzifikáty. Druhá skladová zásoba, ktorá bola tiež zakúpená 18. mája 2014, sa po dvoch dňoch ponožiek začala vháňať do tlakových nití a produkt už nespĺňa svoje kompresné vlastnosti a po vyplnení všetkých podkladov na odoslanie výrobku na preskúmanie nám riaditeľ nariadil zmenu výrobcu. Znamená to, že existujú negatívne hodnotenia a sťažnosti týkajúce sa výrobkov? Alebo nás už nechcú vidieť ako zákazníkov jeho predajne, 29. júla 2014 sa uskutočnila odborná prehliadka a podľa očakávania odborník pri vizuálnej prehliadke nepoznal závadu výrobnou prehliadkou. Ale odporúča, aby ďalšie vyšetrenie, drahšie 5000-10000 tr. identifikovať manželstvo. Povedala, že takéto veci sú videné veľmi zriedka, čo je možné mechanické poškodenie novej sukne? Tesne pred nákupom tejto šarže bola sukňa rovnaká a nič také sa nestalo. Všeobecne platí, že na základe vizuálnej inšpekcie nie je možné urobiť žiadne závery, pretože obchod odmietne vymieňať si nekvalitné výrobky, čo ma núti, zdravotne postihnutú osobu, a tak s chudobným dôchodkom, aby som znovu strávil veľké množstvo na pančuchy.

Po spornej expertíze sa pokúsili kontaktovať vedenie neférovej firmy Medi. Neúspešne. Jeho (vedenie) zamestnanci z nejakého dôvodu skryť. Jedným z nich je Stroikov, EA, riaditeľom IP Je ľahšie kontaktovať Putina V.V., Ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa schováva za chrbtom svojich podriadených, ako posledný zbabelec, pretože je trápne pozerať svojich klientov do očí za nechutnú kvalitu svojich výrobkov, ak má, samozrejme, svedomie. Z ich oddelenia kvality tiež nie je šťastná, a to najmä od zamestnancov Anny Chuvasovej (ďalších 273) a Tatiany. Dcéra nie je povinná. Povedali, že sa na tento problém obrátia, ale trvalo to 3 týždne - nebol som volania, kým som sa nezavolal. Ukázalo sa, že nemali čas. A majú jednu odpoveď - nezávislé vyšetrenie. Očakávajú, že to sotva niekto urobí. To je postoj k trvalým a v dôsledku toho aj FORMER kupujúcim. Vo všeobecnosti sa prvýkrát stretávam s takou boorskou spoločnosťou. Áno, a rešpektujúca spoločnosť sa k tomu nikdy nedostane.
A tí, ktorí píšu, že negatívne recenzie o produktoch tejto spoločnosti sú čiernymi PR konkurentov, odpoviem, že je zriedkavé, že skĺznutie „pozitívnych recenzií“ naznačuje opačnú myšlienku, že zamestnanci tejto spoločnosti sa snažia nejako rozriediť všetky negatívne. Je tu ponuka pre všetkých nespokojných zákazníkov - poďme sa zjednotiť v boji za naše práva!

V rokoch 2009 až 20014 pracovala v spoločnosti Medy. Použil som a naďalej používať výrobky z medi. Tiež si myslím, že skôr, ako bude kvalita lepšia, opíšem výhody a nevýhody.
Lineup Duomed.
Výhody: najsilnejší a najlacnejší zo všetkých modelových radov.
nedostatky; u kupujúcich sa občas skĺznu najmä staršie plíživce, začal som sa plaziť po 6 mesiacoch, nemal som každý deň. Je lepšie brať si pančuchy. Béžová farba vyzerá ošklivo na nohách, ale čierna je veľmi svetlá, nie sú to pohodlné nohy (pre môj vkus sa mi páčila moja priateľka). Ideálne na prechádzky v zime v chladnom počasí. Letná jar nie je možnosťou.
Lineup Plus. Výhody a nevýhody sú rovnaké ako v Duomed. Použil som len pančuchy.
Modelová rada Elegance
dôstojnosť; Mäkké a tenké. Dlho ponáhľať.
Nevýhoda: Nie tak tenká, ako píše výrobca, v lete sú stále horúce. Pri pasení, ostré predmety (prstene a zipsy) okamžite explodujú, nové pravítka (3D párovanie) sú menej odolné voči opotrebeniu, ostatné modely neboli opotrebované.

Ak ja sám budem naďalej používať kompr. dres to bude stále Meď, možno niekto príde vhod moju recenziu.

Kompresný úplet - pančuchy, pančuchy

Kúpil som si a pančuchy a pančuchy, kompresná trieda 1. Ale je tu taký problém - kde končí žuvačka z pančúch, teraz tam sú také jasné svetlé žily, hoci som si to predtým nevšimol (jeden z nich vyniká). terapeut povedal, že nosia pančucháče, ale myslím si, že to takto pre seba, ale princíp pančucháče je rovnaký, ukazuje sa, že žily sú prenesené zdola, všetka krv stúpa na vrchol a, ako to bolo, varikozita niekde nad ním nebola.

ísť na chirurga na trase. týždeň, mám otázku - niekto sa s tým stretol a čo lekári navrhujú urobiť ďalej

Myslím, že to nesúvisí s pančuchy, sú špeciálne navrhnuté pre problém nosenie, tak ako tak, len lekár urobí správny záver.

Catherine, ty sa nehanbíš inzerovať tak úprimne drahé a veľmi dobré. nespoľahlivý dres MEDI a CIGVARIS, skrývajúci sa za nejaký spam o medzinárodných štandardoch?
Skúšala som to aj inú značku. Odtrhnuté veľa peňazí a kvalita je jednoducho neprimerane nízka. Roztrhané, zvinuté do hrudiek.
Ak pracujete pre tieto firmy, správajte sa skromnejšie alebo tak. Ľudia teraz zvažujú každý cent, a vy vtyuhivaet im veľmi drahé výrobky a nie veľmi vysokú kvalitu.

Pokiaľ ide o nemeckú spoločnosť Medi, môžem povedať jednu vec, bol som takmer v pokušení kúpiť pančuchy na 4 tisíc rubľov z môjho platu. Majú tam certifikáty, ktoré sú medzinárodné alebo nie, ale čítajú recenzie na internete v rôznych zdrojoch av podstate sú tieto hodnotenia negatívne o 80%. A všetky recenzie, ako sa hovorí, že zlá kvalita je natiahnutá 2 týždne po nosení, a nie o pol roka neskôr, pri dodržaní všetkých pokynov na použitie a umývanie je šampónom, ktoré silne vyblednú, čo tiež ukazuje zlú kvalitu pleteniny... A VŠETKO kúpil alebo objednal v špeciálnych značkových obchodoch tejto spoločnosti, a nie v babičke na trhu, to znamená, že nezískali falošný tovar.

Keď som prišiel do obchodného domu tejto spoločnosti, bol som okamžite vyslaný 3 vzorky tkanín:
- za 2,5 tis. povedali, že kvalita nie je veľmi dobrá, nedýchajú, že je škodlivá a je lepšie neberú tie.
- pre 3900 a asi 4500 povedali, že rozdiel je len v hustote a kvalita je dobrá pre oba.

Všeobecne platí, že chcem povedať, že teraz nebudem túto spoločnosť určite kupovať! Nechcem povedať, že spoločnosť je zlá, možno najlepšia kvalita nie je exportovaná do Ruska. A kúpiť za 4000 d... ale nechcem sa cítiť ako blázon.


Moja svokra má dobrého priateľa, ktorý trpí polovicou svojho života so silnými chorobami žily, vyskúšal rôzne firmy, zastavil sa vo švajčiarskej spoločnosti Sigvaris, práve teraz ju používa, jeden z drahých.

Verím, že ak sú akékoľvek kompresné pančuchy vhodné ako profylaxia počas tehotenstva, osobne som si kúpil generické pančuchy RelaXsan za 600 rubľov, kým som spokojný. Rozhodol som sa kúpiť lacné, aby som pochopil, či vôbec môžem nosiť kompresné pančuchy, ak sa im niečo stane (pretiahnuť, roztrhnúť, atď.), Nebude to škoda. Stále som bolí, ak je nejaký zmysel, potom si kúpim drahé, s najväčšou pravdepodobnosťou firmy Sigvaris (recenzie sú tiež celkom dobré).
Ale ak sú nejaké problémy so žilami, je lepšie poradiť sa s lekárom a kúpiť si už dobré firmy.

Kompresný úplet Medi pančuchy Mediven Elegance - recenzia

Nakoniec sa rozhodol :)

Tieto pančuchy mi odporúča flebolog. Mám prvú triedu kompresie (žily v nohách sú dosť nápadné).

cena

Hlavnou vecou, ​​ktorá ma dlhodobo chránila pred nákupom, je cena. potom cena bola okolo 5 000,00 rubľov. Nič, myslím, že teraz budú zľavy, budem čakať..... V dôsledku toho som o rok neskôr kúpil tieto pančuchy už za 6 000,00 rubľov. zľavy nečakali

Dlho si vybral medzi "Elegance" a "Comfort". Rozdiel v nákladoch takmer 2 krát. V skutočnosti sa Elegance líši iba čipkou. Takto to vyzerá:

Proces natiahnutia

Prvýkrát som sa ich snažil vytiahnuť, skoro som plakal. (Za predpokladu, že mám prvú triedu kompresie a nohy sú tenké). Ako svokra povedala: "Ako vytiahnuť tašku"

je to pravda Prakticky sa nerozťahujú. Pokyny odporúčame nosiť rukavice. Ale ja som sa neprispôsobil.

Po dvoch mesiacoch som si uvedomil, aké je pre mňa jednoduchšie nosiť ich:

Nesmieme si vziať ponožku ako bežné pančuchy. A pre pätu (tiahnu sa tam najviac). Takmer občas ich obliekam. A ja som tiež rozmazal nohy gélom Lioton, je tiež ľahšie sa natiahnuť, posúvajú sa.

Všeobecné dojmy

Manžel, samozrejme, bol najviac spokojný s mojím nákupom, pretože manželka je po celý čas doma v pančuchách

Čo sa týka mojich zobrazení:

  • Je to v nich vhodné (sama bola prekvapená. Nohy, ako to bolo po celý čas fixované.
  • Dobre roztiahnite kolená. Mám malé dieťa, musíte sa s ním plaziť po zemi. Všeobecne platí, že tieto pančuchy nevšimnú. Jednoducho si na top nohavice a ponožky, aby sa neopustí stopy. Pol roka - ešte nie je zlomený.
  • No, hlavná vec, pretože to, čo získal pančuchy, nohy naozaj menej unavený večer.
  • Pravda, stále mám problém - časť nohy, kde sa kŕčové žily zahrejú pri chôdzi (pravdepodobne každý). A v pančuchách je toto miesto stále vykurované.
  • Nie sú horúce. Pravé leto ešte neprišlo. Ak chcete byť úprimný, nemôžem si ani predstaviť, ako ich vytiahnuť v lete v horúčave.

Ako sa pozerať pešo

Normálne čierne pančuchy (zdá sa mi, že ak si vezmete pančuchy, môžete bezpečne nosiť sukňu). Aj keď som počul niekoľkokrát, že vrchol týchto pančúch - nosiť obyčajné pančuchy. Nevidím to. Tu sú pešo:

Noha pri približovaní sa (viditeľné štvorce). Ale kameru som zavrel:

Výsledok

Ako predtým, aj naďalej mačú nohy gélom a pijú Flebodiu.

Je zbytočné očakávať od nich viditeľný výsledok. Vzhľadom k tomu, tieto pančuchy len pomáhajú nezhoršovať stav. Preto, ako som mal pred pol rokom viditeľné vence a teraz viditeľné. Menej nie je.

Jednoducho idem do postele a nemám pocit, že mi bolia nohy.

verdikt

Tieto pančuchy mi vyhovujú úplne. Nabudúce si kúpim aj medi, len "Comfort" (sú lacnejšie, ale kvalita by mala byť rovnaká).

Dúfam, že revízia bola trochu užitočná, zdravie pre všetkých.

Ortopedický salón Medi - recenzia

Negatívne recenzie

Na nejakú dobu si objednám jednu a tú istú kompresnú ponožku a zakaždým, keď sú odobraté z Nemecka na 2,5 mesiaca. Všetky moje hovory do salónu a prostredníctvom komunikácie s centrálnou kanceláriou s otázkou - "chlapci nie sú rýchlo sa kaziaci produkt, dobre, dávajú klobúk tým, ktorí sa zaoberajú logistikou a prinášajú tú istú dávku, nosia jeden kus naraz" nemali žiadny úspech. Je to veľmi smutné, vidím, že spoločnosť využíva svoju pozíciu na trhu a zaobchádza s potrebami zákazníkov, a podľa môjho názoru je možné zmeniť situáciu len prostredníctvom masívneho prechodu na produkty iných značiek!

Nechutná kvalita tovaru a nezrozumiteľná odbornosť počas manželstva
Ak chcete kúpiť kompresné pančuchy v tejto vetve pekla na zemi, odporúčal ošetrujúci flebolog. cena za pár nemeckých pančúch bola asi 6 tisíc rubľov. manažér salónu sľúbil, že ich možno nosiť aspoň 6 mesiacov, ale za mesiac sa zlomili. napriek tomu, že som sa o ne postaral, ako sa to odporúča v kabíne a správne sa obliekol. ale samozrejme, že ich odmietli zmeniť v salóne, pričom poukazovali na skutočnosť, že ich odbornosť ukázala, že som konkrétne roztrhol pančuchy))))). horieť v pekle s pančuchami, Madame Stroykova!

Kvalita nezodpovedá cene výrobku. Kúpil som si pančucháče a pár pančúch, všetko sa zlomilo. Na pančuchách som bol mučený na šitie päty, všetko sa plazí a trhá na tom istom mieste, môj prst je utieraný, ale je mi to ľúto, 8 000 mi bolo sľúbených v kabíne, že by som ho nosil rok, a to ani 5 mesiacov, všetko je v odpadkovej nádobe a zaplatí znova mimochodom nie je detinské. Pančuchy sa zlomili a šípka sa plazila 10 centimetrov nadol a široko. Nehanbite sa vyrábať takéto výrobky? Chcem sa opýtať výrobcu. Budem experimentovať s inými značkami, môžem nájsť niečo, čo stojí za moje peniaze.

Kúpil som si pančuchové hadice Medi elegans pre tehotné ženy v salóne na stanici metra Oktyabrskaya, urobil všetky potrebné merania, vydal ju s donáškou domov. Kuriér neprišiel v určený deň, bolo vysvetlené v kabíne počítačovou haváriou. Už doma sa ukázalo, že pančuchové hadice sú silne natiahnuté a sú pre mňa bolševatské. Nasledujúce pančucháče pre tehotné ženy sa rozhodli vziať šancu a objednať farbu s dodávkou z Nemecka v salóne na letisku m. Dodacia lehota, ako v októbri v salóne, bola prerokovaná v jednom mesiaci. Ale na konci to neprišlo. Obrátili sa k salónu a povedali mi, že ich priniesli aspoň dva mesiace! Pre tehotné ženy je to významné obdobie a nikto v ich správnej mysli si objedná dodanie dva mesiace pred pôrodom. Keby som hneď povedal pravdu, kúpil by som to, čo mám, a nie čakať. Povedz pravdu, prečo podvádzať? Veľmi nepríjemná dochuť, budem hľadať ďalších dodávateľov.

Neodporúčam kontaktovať tento salón, ak si kúpite drahý produkt v nádeji na zlepšenie svojho zdravia, ale nebude to pre vás fungovať, peniaze vám nebudú vrátené, budete okradnutí a nebudete ľutovať. Kúpil som si ortopedické vložky, ale predávajúci ma neoznámil, že som potreboval zmeniť topánky pre tieto vložky, trel som si nohy a vrátil ich do obchodu na druhý deň, manažér ich poslal na neznalosť. Dostal som odpoveď od generálneho riaditeľa spoločnosti Celsman sro Zaichko IM a povedal, že peniaze nebudú vrátené, to sú hygienické položky. Preto, ak chcete len vyhodiť peniaze, kúpiť, ale nikto nezaručuje kvalitu. Len podvodníci, zarábať na bolesti ľudí.

Predajcovia idú za sebou. Neustály zhon, keď sa v kabíne objaví viac ako dvaja zákazníci. Nevedia vôbec pracovať s objednávkami, stále si niečo mätú, zabúdajú. Všetci sú zastrašovaní alebo negramotní, pretože mumlia niečo nezrozumiteľné alebo bláznivé „prečo na nás kričíte, urážajte nás“ na konkrétne otázky, prečo objednávka nie je splnená. Úplne blázon! Stručne povedané, nie salón, ale cirkus. Úroveň práce nezodpovedá úrovni tovaru. Zaujímavé je, že Nemci vedia, že ich tovar je tak „trhový“ na predaj? Musíme sa o to opýtať!

podvod, nezodpovednosť, bláznovstvo zamestnancov

Vitajte! Zarezervoval som si dva predmety (ortopedické vankúše), pretože tieto predmety neboli v najbližších obchodoch, musel som stráviť 2,5 hodiny na ceste len jedným smerom. Príchod do obchodu (m. Profsoyuznaya) Bolo mi povedané, že existuje len jedno číslo položky, a oni nemali druhú dlhú dobu. Nasledujúci deň ma zavolal zamestnanec medi a pýtal sa na službu, a keď som jej povedal, že je situácia, bola dokonca prekvapená, to znamená, že uplynul deň a nikto nie je informovaný a namiesto volania a ospravedlnenia zavolajú a pripomínajú ich rušenie! Už neplánujem využívať služby nezodpovednej spoločnosti!

- Nenašiel som žiadne výhody.

- "tlačiť" drahý tovar.

Nechcem byť považovaný za naštvaného zákazníka, ktorý sa snaží vyhodiť svoj hnev tým, že napíše túto recenziu. Chcem len poskytnúť spätnú väzbu na služby salónu Medi Expert v blízkosti stanice metra Skhodnenskaya (2, Jan Rajnis Blvd., budova 1), ktorej zamestnanci môžu nejakým spôsobom zmeniť prístup k službám zákazníkom. Koniec koncov, služby a tovar, ktoré sa predávajú v salóne Medi Expert, sa týkajú ľudského zdravia. 10.3.2015 som v salóne kúpil o m ortopedické vložky Shodnenskaya.

Stielky boli zakúpené pre beh. Za týmto účelom som prišiel do salónu s párom bežeckých tenisiek (Asics GT-2000 - tieto tenisky boli vybrané RUN Lab pre mňa podľa úrovne pronation) a pronation nôh a skenovanie nôh. Okamžite ma pozvali na vyšetrenie lekárom, ktorý sedí priamo v kabíne. Lekár mi hneď začal hovoriť o karbónových vložkách, ktoré sa vyrábajú na základe individuálnej objednávky (cena 6200 rubľov). Povedal som, že nemôžem čakať na objednávku a nechcem okamžite dať 6200r na vložky. Povedal som, že potrebujem „lacnejšiu“ možnosť. Lekár mi ponúkol 2 páry vložiek na výber. Obidva páry vložiek stoja asi 4000 až 5000 rubľov. Lekár mi povedal, že mi budú vyhovovať. Chcel by som poznamenať, že keď som si začal vyberať „lacnejšie vložky“ (podľa môjho názoru nie sú vložky pre 4500 ani lacné), lekár si ani neskúmal moje nohy (hoci to pôvodne chcel urobiť) a odmietol sledovať moje údaje o pronácii a zastavenie skenovania. Povedal, že je to nadbytočná informácia a nič neovplyvňuje.

Vzal som si vložky, ktoré stoja asi 4500 rubľov (s 20% zľavou, ma to stálo 3200 rubľov). Kontrolné číslo pokladníka - 00105289 (ktorí majú záujem o skenovanie). Stielky - Medi noha. Po prvom behu (5 km) som vymazal pravú nohu na oblúku nohy do krvi a teraz nemôžem chodiť niekoľko dní...

VÝSLEDOK: Tí, ktorí čítali túto recenziu, môžu povedať, že ja sám som pokrivený a pokrivený. Ale otázka je iná: Nie som lekár, ale myslím si, že ak lekár (ak by sedel lekár v kabíne), pozrel sa na moje nohy alebo na skeny mojich nôh, potom by zistil, že oblúk chodidla nie celkom zapadá do vložiek, ktoré som si vybral. Koniec koncov, je to preto, že tam sedí a dáva svoje odporúčania. Ak budem potrebovať len špeciálne vložky vyrobené podľa individuálnej objednávky, potom by som mohol jednoducho poradiť, aby som nekupoval v / zo stielok, ale jednoducho vykopal a potom si kúpil jednotlivé stielky, inak to bude plytvanie peniazmi. Všeobecne platí, že stále nechápem, prečo je lekár sedí v salóne - On je obchodný špecialista, alebo je to lekár, ktorý sa stará predovšetkým o zdravie osoby, ktorá ho oslovila...

podvádzanie zákazníkov, nedostatok profesionality lekárov, drahé

Profesionálni manažéri, promotéri. Vedúci jeho syn, lekár pozrel na zariadenie - odporúčané štandardné ortopedické vložky, naša veľkosť nebola. Dve dvojice boli nariadené bláznivo naraz - očarujúci manažéri boli presvedčení, a vložky boli tisíc a pol, ale nie na záchranu zdravia dieťaťa. Dieťa v stielkach bolo ako tri dni v ťažkostiach - noha je široká, stielky sú veľmi pevné so zakrivenými stranami - rezané do nohy a zanechávajú strašidelné hlboké červené pruhy, neliečia sa, ale mrzák. Dokonca som ani jeden pár neotvoril, rozhodol som sa aspoň dať ich späť (šek som uložil). Ale oni ani neprijali rozbalený pár! Typ "nie naše problémy", to znamená "stop korekcia nedáva" (!) - to sú slová lekára. A skutočnosť, že lekár sledoval nohu dieťaťa, neodporúčal jednotlivé vložky a ani neoznámil, že by mohol byť taký účinok - to nie sú ich problémy. Salon na Novocherkassky Boulevard, meno doktora V. Bredikhina, už tam nebudem chodiť, varujem svojich priateľov a známych a neodporúčam vám.

cena, nie sú tu profesionáli!

Vyberte si tento salón, pretože predtým to bolo celkom dobré, aj keď drahé. Prišiel som si kúpiť pesleo-operatívny obväz a nemocničné pančuchy (je tu druhý cisársky rez). Predávajúci mi povedal: „Aby ste si mohli kúpiť obväz, musíte vedieť, aký obvod pásu máte po operácii. Urobíte všetko, zmerajte si pás a príďte k nám na obväz. A aby ste si vybrali pančuchy, musíte poznať svoju veľkosť, inak vám nemôžem pomôcť ". Zdá sa, že predávajúci nevie, ako sa prevádzka deje a kedy je po nej potrebný obväz!

Ihneď po tom som išiel do iného salónu a tam za 10 minút ma všetko zmeralo, zdvihol veľkosť a pripomenulo mi, ako to všetko používať.

Mimochodom, v druhej kabíne ma obvaz + pančuchy stojí 200-300 rubľov menej ako obväz v Medi!

Ľudia, nenechajte sa zmiasť kolúziou lekárov a salónu. To je rozvod za peniaze! Existujú aj iné značky vyššej kvality a za menej peňazí! Pred operáciou som si kúpil pančuchy a rukavice, bez ktorých by sa tieto pančuchy nemali nosiť. Takže na oddelení okamžite povedali, že nie sú potrebné žiadne rukavice. Nepoužil som ich. Snažil som sa vrátiť do salónu, bol som poslaný zdvorilý personál salónu. Kde zákon hovorí, že ich nemôžem vrátiť? Kontrola je, že skutočnosť, že neboli otvorené, je vidieť. Ale zamestnanec salónu ich otvoril, šokovaný a potom ma obvinil z toho, že som s niečím chorý. Všeobecne platí, že žiadny rešpekt k ľuďom! To všetko sa stalo v kabíne na 2m chodbe Botkinsky. A v nemocnici rovnaké pančuchy, ktoré v Medi stoja od 4000 rubľov. stojí 2560 rubľov. Len iná spoločnosť. Existuje rozdiel?

Získané 11. mája 2017 pančucháče z610102000 č. 3096836. Pančucháče boli malé, veľmi tesné v hornej časti stehna, nie je možné ich nosiť, zatiaľ čo meranie bolo robené rýchlo a možno, že veľkosť uvedená na pančuchách nezodpovedá požadovanej veľkosti alebo kvalite tkaniny. Zároveň opakovane získavala pančuchy v iných obchodoch a neboli žiadne sťažnosti. Urobil si nárok na salón. Napísala vyhlásenie o vrátení peňazí, zatiaľ čo zamestnanec salónu vytvoril 4 obrázky potvrdzujúce nízku kvalitu produktu. O niekoľko dní neskôr však zavolali a odmietli zaplatiť peniaze.

Plusy: nenájdené, jednoducho nie.

Nevýhody: Roztrhnuté na druhý deň. Pre tak nízku kvalitu je to nereálne predražené, kúpil za 5000, 00 rubľov. (diskontná cena).

Komentár: Kúpil som kompresné pančuchy na 5 000, 00 rubľov. (diskontná cena). Druhý deň sa zlomili, aj keď som nosil všetko podľa inštrukcií a dokonca som si kúpil gumové rukavice, aby ich Boh tak nebránil nosiť. Roztrhané pančuchy som dal späť do obchodu Medi, vykonali vyšetrenie a samozrejme uznali, že toto poškodenie pančúch nebolo spôsobené kvalitou výrobku, ale mnou. Musel som si kúpiť pančuchy od inej spoločnosti, ktorej cena sa ukázala byť dvakrát nižšia a bez problémov som ich nosila viac ako dva týždne.

Takže, drahí kupujúci, nesnažte sa predražiť, očakávať vynikajúcu alebo dobrú kvalitu od spoločnosti Medi, aj keď je to Nemci, kvalita je jednoducho nechutná, rovnako ako ich postoj k kupujúcemu / spotrebiteľovi.

Stielky Igli Medi, aby na objednávku len škaredé. Rozmery vyrobených vložiek nezodpovedajú chodidlu, reagujú na tvrdenie, že tieto vložky sú jediné, ktoré by mali byť. Buďte opatrní! Nedovoľte, aby ste boli oklamaní.

Kúpili sme výrobky skôr, teraz nie sme veľmi šťastní so salónom alebo s kvalitou.

V januári 2018 boli v obchodoch v Moskve, ul. Pervomaiskaya 74. Majiteľ IP V marci toho istého roku, výrobok zlomil pozdĺž švu na chodidle na oboch nohách. Priniesli v salóne, prijímajúci správca povedal: „áno, zdá sa, že manželstvo. ", Ale je potrebné poslať na vyšetrenie overiť. Nevzdali sa na vyšetrenie v obchode 31, keď zavolali na hlavnú kanceláriu a zistilo sa, že 10 dní bolo pridelených na vyšetrenie. 10. deň zavolali z obchodu a povedali, že to nie je manželstvo, ale mechanický efekt. Preskúmanie sa uskutočnilo v rovnakom OP! A zrejme majiteľ kabíny je expert. Urobil vyhlásenie orgánom dohľadu. Výrobok stojí dosť veľa a nie je to bežné nosenie, používajú ho ľudia s určitými chorobami a nie každý mesiac si ich môžete kúpiť za zľavnenú cenu 4960 rubľov a obchod sa na ňom chce tiež variť.

Neutrálne recenzie

Vybral som si pančuchy v medi v Profsoyuznaya, bol som potešený. Hlavná vec - ukázali, ako správne nasadiť, existujú nuansy, na ktoré by som ja sám nepomyslel. Kupujem tam pančuchy a pančuchy na druhý rok. Pod nohavicami na jeseň nosím Duomed a so sukňou Elegans sú krajšie.

Snažil som sa lacnejšie pančuchy z iných obchodov. Aj keď sú lacnejšie, vytrhávajú alebo strácajú svoj vzhľad rýchlejšie, takže v konečnom dôsledku je medi vhodnejšie.

Naposledy sa ukázalo, že kabína nebola moja veľkosť, musela som si objednať a znova za pár dní. Teraz budem vždy volať a kontrolovať dostupnosť.

Dobrá kvalita, naozaj pomôcť pri liečbe

Nekvalifikovaní zamestnanci niektorých salónov a paring

Vložky a kompresné úplety COPPER sú kvalitné, ale konzultanti nevyberajú všetky salóny správne. Salón na ulici. Radím vám, aby ste sa vyhli Sivtsev vrazhek (m. Smolenskaya), pretože stlačiť veľkosti kompresných pančúch majú na sklade pre rýchly nákup, a výmena a návrat sú nemožné. Náklady na výrobky nie sú malé, preto je lepšie dôverovať konzultantom iných obchodov tejto siete.

Pozitívne hodnotenia

Chcem vyjadriť svoju vďačnosť Olze, zamestnankyni ortopedického salónu, a Eleni, riaditeľke salónu (metro Skhodnenskaya, bd. Jan Rainis, 2, b.1) za ich citlivý postoj, citlivosť a nie ľahostajnosť. Cení si svojich zákazníkov. Veľmi spokojný s rýchlosťou riešenia problému

Už niekoľko rokov sa venujem tomu istému salónu tomu istému lekárovi, ak sa nemýlim, nazývajú sa Nadezhda Kim. Lekár je úžasný, neukladá nič, radí kompetentne. Odporúčam vám, aby ste ju kontaktovali. Už niekoľko rokov nosím vložky, začal som s dubovými vložkami a potom som prešiel na nemecké „Igli“. Nohy naozaj prestali bolieť, hrbole na nohe nerastú, chrbát nebolí. Stielky ma pravidelne upravovali. Vrelo odporúčam!

Používam kompresný úplet 5 rokov. Umyte pančuchy každý deň rukami, mäkkými prostriedkami. Ak je veľkosť zvolená správne, nič nespadá. Ale je potrebné umyť každý deň, nie silno stlačiť. Moje pančuchy slúžia 1, 5 rokov, hoci nosím tri páry jeden po druhom. druhá kompresia

Príslušný personál, salón je veľmi blízko metra.

V salóne Medi, m. Airport, pracuje ako kompetentný konzultant. Stielky mi perfektne vyhovujú. Preč je záťaž na spodnej časti chrbta, nohy sú pohodlné - som veľmi spokojný.

zdvorilý personál, kvalifikovaní odborníci

Priateľský prístup všetkých zamestnancov. Pozorní experti. Rýchla výroba založená na bezplatnej optickej počítačovej diagnostike. "Igli karbónová stielka" vložky veľmi pomohli, s priečnym flatfoot 2. stupňa, nohy úplne zastavil.

Radili priateľom, boli tiež spokojní.

umiestnenie, personál, rozsah, ortopedický chirurg.

Podľa môjho názoru sa ortopedické salóny po lekárňach stávajú novými „hitmi“ :) V priebehu minulého roka sa v našom okolí okamžite otvorili 2 nové salóny a 2 boli. Bohužiaľ, nemali žiadnu značku detskej obuvi, ktorá by ma zaujímala a inú bezplatnú službu, prítomnosť týchto dvoch zložiek sa našla v salónoch Copper Expert. Vybrala som si salón v Sokolniki.

V Moskve, Copper je známy ako drahý salón, ale to nie je úplne pravda, ak je tovar prijatý v komplexe, a ak potrebujete len stielku, napríklad, môžete ušetriť 1-2, ale opäť Meď ponúka opravu v Nth množstvo času.

Dieťa má od narodenia diagnostiku zastavenej inštalácie s plochým valgusom. Vyžaduje si opravu, ktorej hlavné opatrenia budú po 3 rokoch. Teraz je našou úlohou predísť zhoršeniu, ak je to možné, aby sa dosiahlo zlepšenie, aby sa zabezpečilo, že nohy sú vyrovnané, takže päta nemá vplyv na kolenný kĺb. Na tento účel nosíme ortopedické topánky, teraz kupujeme vložky samostatne, prechádzame masážnymi kurzami, doma chodíme na ortopedických povrchoch.

Topánky a stielka a robil ma hľadať salón. Spoločnosť, ktorú sme nosili, a bola som rada, že po 1,5 roku nie je príjemné prekvapenie v modeloch pre deti (podľa nášho lekára je to stále najlepšie na trhu (z hotových výrobkov)). A táto spoločnosť, ktorá sa od začiatku veľmi nepáčila, sa ukázala ako najlepšia vo svojej prvej priorite.

* Pro Copper Expert *

Moskva salóny veľa. Mnohé sú vhodne umiestnené v porovnaní so stanicami metra.

Salón na stanici metra Sokolniki sa nachádza hneď na námestí v dome číslo 9 od konca (križovatka ulice Stromynka s 2. poľným pruhom, na ktorý sa električky obrátia). Na opačnej strane poľnej uličky sa nachádza kúpele, v blízkosti ktorého sa nachádza bezplatné parkovisko.

Vo štvrtok som sa prihlásil na ortopeda (takmer celé ráno a popoludní boli voľné).

Zostali sme s lekárom takmer hodinu. Lekár vyšetril dieťa, spoločne sme sa pozreli na rôzne možnosti vhodných vložiek. Lekár povedal o vlastnostiach každého z nich, vysvetľoval to, čo by bolo v našom prípade lepšie ako iné, ako ušetriť trochu teraz, zatiaľ čo dieťa aktívne rastie noha). Zdvihol som model topánky ako celok, pretože s vložkou je noha úplne iná v topánke.

Keď sa dieťa pohodlne a nakoniec sa prestalo báť modelovej stielky sušiča vlasov, lekár s nami vyšiel do haly a dlhú dobu sledoval chod dieťaťa.

Podrobnejšie o topánkach a individuálnej stielke, vyrobené na základe vložky firmy Sursil, pridám k tomuto preskúmaniu.

V kancelárii ortopéda je stojan s hotovými stielkami (ceny od 6-7 tisíc rubľov), ako aj výroba jednotlivých vložiek. Zastaviť skenovanie zadarmo.

Kabína je čistá, výber tovaru je veľký, od ortopedickej obuvi a stielok po kompresný úplet, tovar pre tehotné ženy, matrace, vankúše, lopty, podlahové krytiny, mikiny.

Kým dieťa prechádzalo kabínou, sledoval som, ako sú návštevníci obsluhovaní. Páčilo sa mi to. Dieťa tiež venovalo pozornosť :)

Cena, ktorú sme v porovnaní s európskymi výrobcami zmenili na demokratickú. Bol to posledný deň zľavy na Nový rok -20%. Ďalší vydala kupón za 1000 rubľov.

Meď má internetový obchod, kde môžete sledovať zásoby. Nebude to drahšie ako kdekoľvek inde a ešte lacnejšie.

Po troch mesiacoch sme pozvaní na opravu, potom pridám vlastnú recenziu. Teraz je jasné, že chôdza sa stala hladšou, istejšou.

Publikácia O Liečbu Kŕčových Žíl

Fleming masť: pokyny, čítanie, náklady a recenzie

Keď sa objavia hemoroidy, väčšina lekárov predpisuje masť pacientom. Priamo ovplyvňujú miesto zápalu, čo im umožňuje výrazne urýchliť proces liečby ochorenia.

Čo robí krv na toaletnom papieri po tom, čo hovorí stolica a čo robiť?

Často človek, ktorý je v neustálom zmätku svojej práce a osobného života, si nevšimne opakujúce sa bolesti brucha.Výsledkom takéhoto nepozorného postoja voči sebe je nepríjemný príznak vo forme krvi na toaletnom papieri zakaždým po pohybe čriev.