Recenzia: Krém z ružovky Avene "Diroseal" - Výsledok bol zaznamenaný po mesiaci používania.

Dnes, moja recenzia bude venovaná smotana rosacea Avene "Diroseal".

Cuperosis je sčervenanie (červená sieťovina na koži) spôsobená expanziou krvných ciev, ku ktorej dochádza v dôsledku porúch cirkulácie v koži.

Nie je to tak dávno, čo si môj manžel všimol prvé príznaky ružovky na mojom nose a vedel, že ak by bolo ťažšie začať liečbu, obrátil som sa na kozmetológa, ktorý nám poradil kúpiť krém Avene Diroseal.

Viem Avene na dlhú dobu a pravidelne ju používam, páči sa mi produkty, najmä séria na starostlivosť o mastnú / problémovú pokožku.

Preto som tentoraz veril značke, kúpil som si krém na boj s problémom môjho manžela.

Môžete si kúpiť výrobky tejto značky v internetovom obchode alebo lekárne, vybral som druhú možnosť spoľahlivosti.

Trubica smotany je navyše balená v kartónovom obale.

Na obale výrobca uvádza potrebné informácie o nástroji.

Ide najmä o krém ružovky, ktorý znižuje začervenanie a kapilárnu sieť.

Objem trubice je len 30 ml, ale to stačí, pretože stačí aplikovať krém na postihnutú kožu.

Informácie na obale sú v podstate vo francúzštine.

Ale v ruštine sú informácie pre spotrebiteľov.

- znižuje závažnosť kapilárneho retikula;

- Zelenožltá farba zakrýva začervenanie kože.

Naneste krém raz denne na vyčistenú pokožku.

Títo výrobcovia sú tiež uvedení na obale.

Zloženie smotany je pomerne štandardné, veľa chémie, ale sú tu zložky ako je termálna voda, ktorá má priaznivý vplyv na pokožku.

Zaplatil som za krém 651 rubľov, za akcie, ak sa pozriete na sumu 712 rubľov.

Trvanlivosť krému je vyznačená na šve trubice smotany a na obale.

Samotná trubica je malá, ale to sa dalo očakávať, pretože trubica nie je 50 ml., Ale len 30.

Ale páči sa mi skutočnosť, že taká trubica sa ľahko zmestí do ruky a je jednoducho použiteľná.

Informácie o skúmavke s krémom sú duplikované.

Veko v skúmavke s krémom sa odskrutkuje. Páči sa mi, že koniec trubice je malý a ekonomický.

Smotanová vôňa má pomerne hustú, ale jemnú a ľahkú textúru a jemnú bylinnú arómu.

Farba krému, ako bolo uvedené, matná, tmavo zelená.

Na koži je krém dobre distribuovaný.

Absorbuje sa okamžite, ale teraz v lete zanecháva mastný lesk.

Sumarizujte všetky výhody krému:

- ekonomické použitie;

- výsledok. Čo som si všimol za mesiac. Koža sa stala ľahšou a sieťka bola takmer preč.

Výrobca odporúča použiť krém najmenej 3 mesiace, čo je to, čo budem robiť, čo je hlavnou vecou presvedčiť manžela, inak je unavený z týchto postupov, ale výsledok je tam.

Z mínusov, môžem len poznamenať, že krém je drahý, ale taký malý balíček trvá niekoľko mesiacov, stále máme polovicu trubice, ale samozrejme záleží na postihnutej oblasti. Okrem toho, v lete krém zanecháva mastný lesk na koži po použití a ako prax ukázala, že nie je matná začervenanie, v našom prípade, možno, ak je koža viac rovnomerná a biela, to by matný.

Odporúčam tento krém? Áno. Koniec koncov, vidím výsledok z použitia.

Kontaktujte nás

Tovar je nevratný.

Tovar dobrej kvality, ktorý sa nedá vymeniť (vráti), je uvedený v zozname schválenom uznesením vlády Ruskej federácie z 19. januára 1998. Č. 55. Prečítajte si viac

  • popis
  • parametre
  • dodávka

Znižuje závažnosť kapilárneho retikula, upokojuje pokožku, potláča neoangiogenézu, nazelenalá farba krému skrýva začervenanie kože. Terapeutické činidlo pre citlivú pokožku s lokálnym začervenaním a viditeľnou kapilárnou sieťovinou

Účel kozmetický:

Hmotnosť výrobku s balením (g): t

ZDIEĽAŤ S PRIATEĽMI:

Pravidlá pre otázky a spätnú väzbu

Vyžaduje sa napísanie recenzie alebo hlasovania
registráciu na stránke

Prihláste sa na svoj účet Wildberries alebo sa zaregistrujte - potrvá maximálne dve minúty.

PRAVIDLÁ PRE OTÁZKY A SPRAVODAJSTVO

Recenzie a otázky by mali obsahovať iba informácie o produkte.

Recenzia môže nechať zákazníkov s percentom odkupu najmenej 5% a len na objednaný a dodaný tovar.
Pre jeden produkt môže kupujúci ponechať najviac dve recenzie.
K recenziam môžete pripojiť až 5 fotografií. Produkt na fotografii by mal byť jasne viditeľný.

Nasledujúce recenzie a otázky nemôžu byť publikované:

  • poukazuje na nákup tohto produktu v iných obchodoch;
  • obsahujúce akékoľvek kontaktné informácie (telefónne čísla, adresy, e-mail, odkazy na stránky tretích strán);
  • s urážkou, urážkou dôstojnosti iných zákazníkov alebo obchodu;
  • s veľkým množstvom veľkých písmen (veľké písmená).

Otázky sa uverejňujú až po obdržaní odpovede.

Vyhradzujeme si právo upraviť alebo nezverejniť recenziu a otázku, ktorá nespĺňa stanovené pravidlá!

Chyba načítania

Môžete pridať až 5 fotografií.

Prijali sme vašu správu a prijali sme ju.

Niektoré recenzie vyžadujú overenie, takže uverejnenie môže byť oneskorené.

Avene z recenzie rosacea

100% prírodné doplnky stravy Premium SOLGAR

Vráťte chuť prírodného čaju!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Starostlivosť o ergonómiu a ekológiu pomocou zubných kefiek RADIUS

Zoznámte sa s unikátnym setom pre intenzívne bielenie!

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

POPULÁRNY TOVAR

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Avene - ochrana pred slnkom pre najcitlivejšiu pokožku

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Oboznámte sa s hardvérovou kozmetikou WELSS!

Liečenie tváre a tela pomocou zariadení Gezatone

KATEGÓRIE

POPULÁRNE ZNAČKY

zaujímavý

Uriage - starostlivosť o jemnú kožu detí a batoľat

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Značky-A

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

YSTHEAL - starostlivosť o pleť po 25 rokoch

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Elancyl Slim Design - hladšia, elastická a utiahnutá koža

Značky-F

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhladená pokožka svieti s mladosťou!

Značky-G

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a výrobkov s vysokou biotechnológiou

Značky-H

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vedúce laboratórium profesionálnej kozmetiky v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Značky- I

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Svojim novým asistentom povedzte „ahoj“ - revolučným gumovým páskam - náramkom na vlasy

Značky-J

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Vyskúšajte kvalitné japonské masky.

Johnny's Chop Shop je štýlová kozmetická linka pre chlapcov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Značky-K

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Energia rastlín pre krásu vlasov

KORA - kombinácia prírodných surovín s najnovšou špičkovou technológiou

Značky-L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Nuxe - optimálna kombinácia prírodných zložiek, efektívnych technológií a luxusných textúr.

Dermatokozmetika pre starostlivosť a kombinovanú liečbu mastnej a mladistvej problémovej pleti

Značky-O

POPULÁRNY TOVAR

Značky-P

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Značky Q

POPULÁRNY TOVAR

Značky-R

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Revolúcia vo svete šampónov - kvalitatívne nové zloženie v high-tech vákuovom balení

Značky-S

Značky-T

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Spoľahlivé dermo-kozmetické prípravky na starostlivosť o novorodencov, deti a dospelých

TONY MOLY je misa plná štýlu a krásy.

Značky- U

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Uriage - Hyseac - ideálna liečba pre problémovú kožu 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNY TOVAR

zaujímavý

Weleda hydratačné balzamy na pery obklopujú vaše pery žiarením prirodzenej krásy!

Posilňujúci účinok proti známkam starnutia

Značky AZ

Značky, 0 - 9

POPULÁRNY TOVAR

  1. recenzia
RECENZIA
CENTRUM ZDRAVOTNEJ KOŽE
Recenzie Antiruger Plus krém z Couperosis 30 ml (Avene, Antirougeurs) t

Vyazigina Evgenia St. Petersburg | 03/02/2018

Antiruger Plus krém z ružovky 30 ml (Avene, Antirougeurs) t

Závery: Cíti sa ako príjemný krém, ale nepoužívam ho ako samostatnú starostlivosť, ale iba lokálne, na sčervenaných plochách a potom aplikujem na celú tvár ďalší krém. Koľko pracuje, ešte nie je jasné, ale budem ho používať, dúfam, že s ním budem mať priateľov.

Rakileva Tatyana Moskva | 19/19/2017 |

Závery: Zdá sa, že krém je pre mňa veľmi tučný. Dokonale chráni pokožku pred vetrom, mrazom, ale zanecháva lesk, zle vstrebáva. Vlastne nemám kuperózu, ale koža má nerovnomernú farbu, pri nose je začervenanie. Krém na pleť vyrovnaný, na ktorý som dal 5.

Valiakhmetova Guzel Birsk | 12/05/2017

Závery: Veľmi sa mi páčila krém. zvláda svoje sľuby. dokonale sedí na koži, upokojuje, zmierňuje začervenanie, hydratuje. odporučiť ľuďom s citlivými. náchylné k ružovej pleti.

Balasanyan Ella Kurchatov | 10/01/2017 |

Závery: Moja pokožka tváre je suchá, citlivá so znakmi ružovky. Dúfal som, že tento krém trochu upokojí moju podráždenú pokožku a vyhladí sčervenanie, ku ktorému dochádza často. Ale bohužiaľ! Nádej sa neuskutočnila. S výnimkou toho, čo sa zvlhčilo, mi tento krém nedal nič. Už žiadne nákupy. Priateľstvo nefungovalo.

Kotova Arina Moskva | 05/12/2017 |

Záver: Krém je mastný, zle sa vstrebáva aj na pokožke náchylnej k suchu. Ale zároveň to nejako zjemňuje farbu, upokojuje pokožku. Použite ako nočný krém.
Je veľmi ľahké ho aplikovať, šíriť. Krém ekonomický.

V Marina Moskva 03/07/2017 |

Záver: Príjemný krém, dobre hydratuje. Kuperoz neodstraňuje, ale robí pokožku menej reaktívnou. Po mesiaci používania prestal nasolabiálny trojuholník v mrazení červenať. Dúfam, že posilní cievy, ale nenašiel dôkazy o tom.
Krém je pomerne mastný, trochu silikónu. Pre suchú pokožku je to normálne, a na mastnú pleť vytvorí prebytočný lesk.
Veľmi úsporné.

Grineva Marina Moskva | 14.10.2016

Závery: Krém neodstráni existujúce červené škvrny alebo krvné cievy, ale robí pleť hladšou, odstraňuje začervenanie. Ďalší krém je vhodný pre suchú pokožku, upokojuje ju, ako keby zmierňoval suchosť.
Krém hustý, listy lesk. Užil som si tú noc.
30 ml postačovalo 3 mesiace a stále zostalo.

T Marina Moskva | 16.8.2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Kúpil som tento krém nie ako liek na ružovka, ale vyrovnať pleť a posilniť cievy. Krém zvládol túto úlohu po 2 týždňoch používania - nasolabiálny trojuholník nemá žiadne začervenanie. Červená nádoba zo smotany nezmizla.

Hodnotenie textúry 4

Veľmi hustý krém ľahkej karamelovej farby. Takmer bez zápachu. Docela tesný.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Nehospodárne, ak sa aplikuje na celú tvár. Lokálne bude ekonomickejšie.

Závery: So smotanou som spokojný, budem ho používať 3 mesiace, ako je uvedené v odporúčaniach.

Muratova Oksana Moskva | 15/15/2016

Účinnosť, hodnotenie 4

Myslím si, že účinok je prehnaný, je nepravdepodobné, že by sa nejaký krém zbavil ružovky, neprejdil by som, je to zvláštnosť pokožky a krém sa tu nedá opraviť. Ale ako hydratačný docela spokojný.

Hodnotenie textúry 5

Dobre sa aplikovala stredná hustota

Ziskovosť / náklady, rating 5

Mal som dosť na 2 mesiace

Závery: Dobrý hydratačný krém

Ksenia St. Petersburg | 01/05/2016

Účinnosť, hodnotenie 5

Samozrejme, kapiláry sa neodstránia. Ale škvrny-sčervenanie-peeling ako upokojuje. Dúfam, že tento nápravný prostriedok má preventívny účinok, a preto ho uvediem 5.

Hodnotenie textúry 4

Silný biely krém. Je lepšie aplikovať v noci.

Ziskovosť / náklady, rating 5

Lokálna aplikácia, ekonomická spotreba.

Závery: Nejednoznačný produkt. Nie je nevyhnutné.

Nastya Orenburg | 10. 8. 2015 |

Účinnosť, hodnotenie 2

Nástroj sa mi ukázal ako zbytočný. Po dlhom čase nie je žiadny výsledok.

Textúra, hodnotenie 3

Textúra je hustá biela, absorbuje sa dostatočne dlho

Ziskovosť / náklady, rating 5

Nákladovo efektívny nástroj, ktorý potrebuje trochu.

Závery: Nezaznamenal som žiadny účinok, výsledok. Pre mňa bol nástroj zbytočný

Polyakova Irina Moskva 05.05.2015 |

Účinnosť, hodnotenie 5

V zime mi to pomohlo dobre zvládnuť sčervenanie. Nemám výraznú kuperózu.

Hodnotenie textúry 5

Hustá, na aplikáciu viditeľná na koži, preto sa používa len na noc

Avar z couperose - v prehľadoch o kozmetike

Značka: ďalších 302 značiek v zozname.

Nájdená značka kozmetiky:
Aven

"Aven z kuperoza" recenzia na všetky značky kozmetiky

Nájdené 8 hodnotenia

Evgenia Papush
Hosť Moskvy

o kozmetike Avene 14. novembra 2011

Som 23, citlivá pokožka je mierne lesklá na nose, tam je alergia. niekedy sú to podvodníci.

1. Vyskúšaný Klinaks umyvalki-mocný, pre normálnu pleť sa nepodobá, preto som si vzal

2. Jemný čistiaci gél pre normálnu a kombinovanú pokožku je veľmi jemný, nevypiera, dobre spenený, dobre sa čistí a zanecháva pocit sviežosti.

3. čistiace mlieko na precitlivenosť skin_so sa dobre čistí, ale osobne sa s väčšou pravdepodobnosťou umyjem vodou.

dokončenie čistenia, tónovania

Termálna voda (pred výberom vašej kozmetiky, napríklad vyskúšajte termálnu vodu všetkých spoločností, napríklad Uriage, pre mastnú pleť je lepšia pre La Roche a Aven je najcitlivejšia a náladová pre kožu)

hydratáciu alebo ochranu

1. na zimu som si vzal krém na precitlivenú pokožku (POZOR! Krém nie je vhodný pre suchú pokožku) textúra odvážneho krému sa skladá ako maslo, po nanesení krému okamžite nenasiakne, ale zanecháva ľahký oblak do pier, po chvíli, keď sa pokožka nasiakne. smotana vonia.

starostlivosť o oči

tmavé kruhy krém - ľahký krém, zjemňuje a hydratuje pokožku, zanecháva na pokožke ľahký pocit sviežosti, bez problémov, stačí použiť na zvlhčenie pokožky

Vôňa kozmetiky sa takmer necíti ľahko a chuť celej série je takmer rovnaká, takže ju možno kombinovať, na rozdiel od Urzhu, vôňa je silná a všetky série vonia inak.

Avene Antirougeurs fort Moja recenzia.

Dlho som žil s kuperózou a nevedel som, čo to bolo, často kvôli mojim vzrušeniam alebo stresovým situáciám, moje tváre začervenali, na tvári a na krídlach nosa sa objavili malé kapiláry a nikde som nezmizol. koža bola suchá a začala sa odlupovať v dôsledku nesprávnej starostlivosti, to všetko netrvalo celé mesiace, ale roky... Problém sa stal trvalým a naozaj ma trápilo, konečne som pochopil, čo to bolo a začal hľadať spôsoby, ako bojovať proti pereeróze. medzi 2 znamená 2 rôzne značky, pretože gélový čistiaci prostriedok Mám od Avene, túto značku som si vybral na liečbu ružovky, kúpil som si fľašu s termálnou vodou, po umytí sprejem termálnu vodu na tvár a krk, upokojuje citlivú pokožku.

Krém proti kuperóze je tak malý, že má malú veľkosť - iba 30 ml, ale je to veľmi hospodárne, mám túto trubicu od prvých januárových dní, používam ju dvakrát denne a nemyslím si, že by to malo byť. Nemám žiadne možnosti, preto vám poviem vlastnými slovami: Krém je ľahký, nie hustý v štruktúre, aplikovaný bodkovaný na problémové oblasti vďaka úzkemu nosu, zvlhčuje a upokojuje tenkú pokožku náchylnú na začervenanie a odlupovanie, zlepšuje mikrocirkuláciu v tenkých a krehkých nádobách na miestach rk oni už vidny.No nemá farbu a nebude maskovať vady, leží transparentné tenkú vrstvu na pokožku.

Cítim sa ako krém, ktorý ma počas dňa vôbec neobťažuje, nevysunie sa, nevstrebáva, nezvlhčuje a upokojuje, nevnímam žiadne zvláštne zmeny v miestach so zjavnou kuperózou, nemôže ju vyliečiť, je to úloha laserovej terapie, ale dúfam, že sa zastaví Nové ohniská rosacey na lícach a krídlach nosa Vzhľadom na každú chorobu si pereeróza vyžaduje podpornú liečbu, ak sa raz objavila, nikam sa nevyskytne a objaví sa znova.

Dôvodom - to je dedičnosť, aktívne slnko, ničenie kolagénu, nesprávna starostlivosť o kombinovanú pleť - chýba jej vlhkosť v suchých oblastiach.

Vždy som sa snažil zbaviť mastného lesku v zóne T, zanedbávajúc zmáčanie suchých plôch.

Teraz, po umytí a striekaní termálnej vody, aplikujem tento krém na bod, votrite ho, nechajte ho vsiaknuť a až potom pokračovať v ďalšej starostlivosti v podobe nočného alebo denného krému po celej tvári.

Pokiaľ ide o zloženie, môžem povedať - dobrá farmaceutická kompozícia, existujú zvlhčovače, bambucké maslo (bamba), extrakt z rastliny Ruscus, ktorý zlepšuje mikrocirkuláciu a silikóny (kde bez nich). Z konzervačných látok, fenotanolu a vitamínu E.

Nechcel som detailne pochopiť kompozíciu, dôverujem značke, nespôsobuje alergie, funguje pomaly, ale iste, riešim problém peelingu, zápalu a zmierňuje sčervenanie.

Mnohé značky lekární ponúkajú celý rad produktov na boj proti symptómom ružovky a veľa z nich sa pokúsim vyskúšať, až kým si nevyberiem starostlivosť, a tiež sa snažíme vyskúšať iné krémy rôznych značiek, ale toto sa mi páči, som s výsledkom spokojný.

Prípravky Dirozeal a Antiruzer z ružovky

Obsah

Aven-krém z rosacea, ktorý má veľmi pozitívnu povesť, sa líši od väčšiny podobných produktov svojou účinnosťou a bezpečnosťou. Prípravky „Diroseal“ (Diroseal) a „Antiruger“ (Antirougeurs) boli vyvinuté francúzskou značkou Avene, majú dvojitý účinok na pokožku - terapeutickú a kozmetickú. Pretože kompozícia obsahuje prírodné zložky, vyznačuje sa jemným účinkom na tkaninu. Pozitívny účinok použitia sa dosahuje vďaka schopnosti posilniť steny postihnutých ciev a zvýšiť ich elasticitu. Zmeny sú zjavné po prvej aplikácii - pokožka je svieža a hladká.

Zloženie a uvoľňovacia forma

Antiruruder a Dyrozeal z Aven pomáhajú zbaviť sa počiatočného aj pokročilého štádia ružovky, v ktorej dochádza k výraznému stenčeniu pokožky na tvári a cievne hviezdičky sú jasne viditeľné. Aj keď sa lieky predávajú bez lekárskeho predpisu, poraďte sa s dermatológom: povie vám, ako používať krém, s ktorým môžete kombinovať prostriedky na dosiahnutie očakávaného účinku (diéta, vitamíny).

Lieky sú podobné Troxevasinu, ale líšia sa jemným účinkom na kožu a sú profylaktickým činidlom.

S pravidelným a správnym spracovaním, krém z Aven bojuje proti zápalovému procesu, zvyšuje elasticitu ciev, stávajú sa silnými a elastickými.

Dirozeal

Účinok je dosiahnutý vďaka zloženiu, zložkami Dirozeal sú:

  1. Retinaldehyd. Aktivuje obnovu buniek, koža sa stáva hustou a silnou. Látka tiež posilňuje steny subkutánnych kapilár, je menej viditeľná.
  2. Dextran sulfát. Bojuje s edémom tkaniva, normalizuje prietok krvi, zabraňuje vzniku nového sčervenania.
  3. Čistený glycerín. Zvlhčuje pokožku a udržuje vlhkosť.
  4. Termálna voda. Je to 40% liečiva. Pomáha upokojiť podráždené tkanivo, odstraňuje svrbenie a bojuje proti sčervenaniu.
  5. Hesperidín metyl. Bioflavonoid zabraňuje opuchu a pomáha pokožke vrátiť zdravú farbu. Keďže hesperidin metyl urýchľuje podkožný krvný obeh, pomáha oddialiť nástup prvých vrások.
  6. Kozmetická vazelína. Lieči mikrotrhliny, hydratuje pokožku.

Jemná krémová textúra, slabý nazelenalý odtieň, bez zápachu.

Dirozeal je balený do plastových svetelných trubíc. Objem každej skúmavky je 30 ml, každý v škatuľke.

Tento nástroj si môžete kúpiť v lekárni. V závislosti od siete lekární, náklady na drogy je mierne odlišná: cena sa pohybuje od 240 do 410 rubľov.

Antiruzher

Antiruger Plus - krém z ružovky s výraznejším efektom. Vývojári vydali nástroj ako alternatívu. Tento produkt má podobný účinok, ale líši sa zložením.

Aktívnou aktívnou zložkou Aven Antijour Fort je Hesperedin, nasledujúce látky sa používajú ako pomocné zložky:

  1. Termálna voda. To je užitočné pre epidermis, zvlhčuje tkanivá, upokojuje ich, pomáha odstraňovať opuchy a zvyšuje elasticitu tkanív.
  2. Retinaldehyd. Posilňuje pôsobenie termálnej vody, bojuje proti zápalovým procesom a odstraňuje podráždenie.
  3. Dextran sulfát. Aktivuje imunitný systém pokožky a chráni ju pred negatívnymi účinkami vonkajších faktorov.

Cena krém na tvár je vyššia: 680-900 rubľov (v závislosti na lekárni reťazca, rovnako ako na objem trubice).

Pôsobenie na pokožku

Zamestnanci značky Avene vyvinuli produkty špeciálne pre ľudí s citlivou a tenkou epidermou, so sklonom k ​​objaveniu sa cievnych hviezd. Používajú sa na profylaktické účely na liečenie prejavov ružovky.

Existujú 3 fázy:

  • na prvom je sčervenanie krátke;
  • druhá ukazuje cievny vzor;
  • na tretej sa mikrocirkulačné ochorenie stáva chronickým.

Vývojári tvrdia, že koncentrát sa s poruchou vyrovná v ktoromkoľvek štádiu.

Ďalšie indikácie na použitie zahŕňajú:

  • růžovka;
  • zápalové patológie;
  • poruchy obehového systému.

Pozitívny účinok užívania liekov je nasledovný:

  1. Aktívne ovplyvňuje podkožné cievy a malé kapiláry. Po niekoľkých mesiacoch pravidelného používania sú silnejšie a silnejšie.
  2. Normalizuje podkožné metabolické procesy.
  3. Zvyšuje krvný obeh.
  4. Aktívne zvlhčuje pokožku.
  5. Vracia sa do schopnosti samoliečenia tkanív.
  6. Chráni pokožku pred negatívnymi účinkami vonkajších faktorov.
  7. Vyživuje tkanivá s mikroživinami a vitamínmi.
  8. Zasahuje do vývoja nových dermatologických ochorení.

Vzhľadom k tomu, Dirozeal s mierne nazelenalý odtieň, robí sčervenanie menej viditeľné a má tónovací účinok.

Priebeh používania krému je určený na 3 mesiace, ale vývojári tvrdia, že sa môže používať nepretržite, bez strachu z výskytu vedľajších účinkov. Z minusov - len možné krátkodobé brnenie.

Odporúčania na použitie

Použitie Dirozeal a Antijour, ako každý iný krém, by nemalo spôsobiť žiadne problémy mladým dámam. Jeho použitie sa nelíši od použitia bežnej smotany.

Vďaka ľahkej textúre sa Dirozeal a Antiruger rýchlo vstrebávajú do pokožky, po niekoľkých minútach môžete začať aplikovať ďalší make-up alebo jednoducho ísť von. Výhodou liekov je, že nezanechávajú mastné škvrny na tvári ani pocit lepkavosti. Mnohé ženy používajú výrobky nielen na lekárske účely, ale aj na kozmetické účely - po aplikácii robia kožu matnú a dokonca maskovú pavučinu.

V závislosti od veku môže byť krém aplikovaný rôznymi spôsobmi:

  1. Dospelí pacienti s výrazným štádiom ružovky by mali byť liečení najmenej 4 krát denne. Zároveň berte do úvahy, že krém sa aplikuje len na vyčistenú pokožku. Je dôležité, aby na povrchu neboli žiadne zvyšky kozmetiky. V tomto prípade vývojári odporúčajú nielen dať na kožu, a trieť. Pohyb by mal byť mäkký a jemný, aby nedošlo k zhoršeniu stavu pokožky. Minimálne trvanie používania je 3 mesiace. Ak chcete dosiahnuť výraznejší a trvalejší účinok, krém ďalej používajte.
  2. Ak sa nástroj používa pre deti, jeho aplikácia sa redukuje na 2-krát denne. Priebeh liečby je 2 mesiace. Hoci nástroj nemá prakticky žiadne kontraindikácie pre použitie a zriedka spôsobuje vedľajšie účinky, použite krém so zvýšenou presnosťou, pred nákupom sa poraďte s pediatrom.

Aven-cream je prípustný počas pôrodu a počas laktácie. Jediná kontraindikácia jeho použitia je individuálna neznášanlivosť zložiek, ktoré tvoria kompozíciu.

analógy

Ak ste precitlivený krém je nahradený iným.

Dermatológovia a kozmetológovia poskytujú takéto lieky pre ružovku:

  1. Cora. Krém obsahuje obrovské množstvo bylín a kyseliny askorbovej. Pozitívny účinok využívania finančných prostriedkov sa dosahuje prostredníctvom schopnosti normalizovať metabolické procesy.
  2. Krém Bioderma Sensibio AR. Zvláštnosťou tohto krému je, že pozitívny účinok z používania sa prejaví v priebehu mesiaca. Liek má komplexný účinok, tiež sa stará o kožu, čím sa stáva pružnejším a pružnejším.
  3. Lierac Apaisance Fluide Anti-Rougeurs. Tento nástroj je vhodnejší pre ľudí, ktorých kuperóza sa práve začala prejavovať. Výrobok obsahuje prírodné zložky, takže nie je schopný vyrovnať sa so zanedbávanou formou lézie. Pri pravidelnom používaní sa pozitívne zmeny prejavia po 10-15 dňoch.

Recenzie krémov z Aven

Pokiaľ ide o anti-coperosis krémy z Aven, recenzie o nich sú veľmi pozitívne. Ženy majú radi, že kombinujú nielen terapeutický, ale aj kozmetický účinok.

Inna. Jekaterinburg. Kuperoz v našej rodine je dedičný, a preto, ako profylaktický od adolescencie, na základe odporúčania kozmetológa, Antiruger z Aven začal používať ako preventívne opatrenie. Používam jeho kurzy po dobu 2 mesiacov, potom som si prestávku. Kým problém prechádza mi. Je pravda, že nezabudnite na vitamíny.

Svetlana. Sochi. Bývam na juhu. Preto sú krémy z Aven na báze termálnej vody pre mňa darom. Koža nie je len to, že s ružovka, je tiež potrebné zvlhčiť. Som veľmi spokojný s výrobkami, podľa môjho názoru neexistujú žiadne nedostatky.

Oľga. Moskva. Disorea z Aven - moja láska. Medzi výhody - ľahká textúra, príjemná vôňa, matná pokožka, redukcia začervenania.

Kozmetika Avene - anti-couperosis.

Prostriedky radu Antirougeurs vyvinuté spoločnosťou Avene na prevenciu a nápravu sčervenania pokožky tváre. Tieto produkty majú anti-edematózny účinok, zmierňujú podráždenie pokožky. Skladajú sa zo širokospektrálnych opaľovacích krémov. Odporúčajú sa na použitie v ružovke.

Prečítajte si článok na internetovej stránke o príčinách týchto ťažkostí na koži ako "pavúk žily" alebo telangiectasia tu.

Ale článok o princípoch liečby ružovky.

ANTI-FRIENDER DAY-MOISTURIZING EMULZA PROTI FARBÁM SPF 20

Na oficiálnych stránkach Avene o tomto nástroji nám napíšu:

Antiruruger emulzia proti začervenaniu Avène SPF20 znižuje začervenanie a zabraňuje ich vzhľadu. Neobsahuje parabény. Chráni pred agresívnym slnečným žiarením.

  • Vďaka špeciálnym zložkám v zložení emulzia posilňuje steny ciev a má dekongestívny účinok.
  • Komfort: obohatený o termálnu vodu Aven s upokojujúcimi a protizápalovými vlastnosťami, hydratačná emulzia pre tvár okamžite upokojuje pokožku.

Prevencia a redukcia začervenania normálnej a zmiešanej kože.
Na čistenie pokožky aplikujte ráno, ak je viditeľná kapilárna sieť, použite na lokálnu aplikáciu Anti-rouger Anti-rouger + Finálna starostlivosť.

Chemické zloženie:

  1. AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) - termálna voda Avene.
  2. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - rovnaký ako OCTYL METHOXYCINNAMATE - chemický opaľovací filter. Najstarší a najčastejšie používaný filter proti UV-B lúčom. Považuje sa za najlepší filter na opaľovanie. Úplne bezpečné. Všetky "módne" teraz tvrdí, že to spôsobuje rakovinu kože nie je ničím potvrdené.
  3. ISODECYL NEOPENTANOATE je syntetický ester decylalkoholu (mastný alkohol) a kyselina neopentánová (mastná kyselina). Krásne zmäkčujúce, odľahčuje textúru krému, čím je menej mastné, zlepšuje tok krému cez pokožku, je dobrou alternatívou k silikónom. Nie komedogénne. Znižuje lepkavosť krému. Netoxický pre pokožku.
  4. C12-15 ALKYL BENZOATE - označuje veľkú skupinu zmesí tukov a olejov. Používa sa hlavne ako zahusťovadlo pre emulzie a ako zložka na zmäkčovanie pokožky. Dobré pre kožu.
  5. CYCLOMETIK - syntetický silikón. Uľahčuje kĺzanie a aplikáciu krému, zjemňuje pokožku, je vodičom ďalších aktívnych zložiek krému. Zvlhčuje, vytvára tenký film na pokožke, netoxický, rozpúšťadlový regulátor viskozity, zjemňuje pokožku. Rovnako ako všetky silikóny, uľahčuje distribúciu krému na povrchu kože, maskuje jemné vrásky. On sám prakticky neprenikne do pokožky, ale pomáha preniknúť do hlbších vrstiev kože iných látok. Neexistujú žiadne spoľahlivé údaje o jeho „škodlivosti“ pre kožu, pretože neboli vykonané závažné štúdie.
  6. OCTOCRYLÉN - syntetický opaľovací krém z UV-B lúčov. U ľudí užívajúcich lieky na liečbu zápalu kĺbov (napr. Ketoprofén) môže dôjsť k zvýšeniu citlivosti kože.
  7. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZÍN je tiež UV-opaľovací krém typu A známy ako Tinosorb S. Je povolená ako bezpečná zložka na kožu v Európe, ale v USA a Kanade je zakázaná komisiou FDA.
  8. GLYCERIN - štandardný zvlhčovač.
  9. ARACHIDYL ALCOHOL je voskovitá látka, ktorá sa používa ako zahusťovadlo pre emulzie a zmäkčovadlá. Netoxický pre pokožku.
  10. GLYCERYL STEARATE - emulgátor, po použití sa pokožka stáva hladkou na dotyk.
  11. PEG-100 STEARATE - označuje širokú skupinu polyetylénglykolov používaných na zahusťovanie emulzie na zlepšenie penetrácie iných aktívnych zložiek krému.
  12. ARACHIDYL GLUCOSIDE. BEHENYL ALKOHOL. BHT. BLUE 1 (CI 42090). CAPRYLYL GLYCOL. DEXTRAN SULFATE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). HESPERIDIN METYL CHALCONE. HYDROXYETYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETYL TAURÁT COPOLYMER. Isohexadekan. Silikát horečnatý. MICA. POLYSORBÁT 60.
  13. RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT - extrakt z koreňa ihly. Môže mať protizápalový účinok, keď sa aplikuje na kožu, ale to sa prakticky nepotvrdzuje. Pri požití znižuje opuch tkaniva, používa sa na liečbu žilovej nedostatočnosti.
  14. KYSELINA SORBOVÁ. SORBITAN ISOSTEARATE. Dioxid titaničitý (CI 77891). VODA (AQUA). XANTHAN GUM.

záver:

Ľahká emulzia navlhčuje pokožku a chráni pred slnečným žiarením. Vhodné pre normálnu a mierne suchú pokožku.

Čo sa týka reklamy:

  • emulzia neobsahuje aktívne zložky, ktoré môžu skutočne upokojiť pokožku a posilniť cievnu stenu. Výťažok z ihly, teoreticky schopný, je v tomto prípravku z Avene vo veľmi nízkej koncentrácii a prakticky nepoužiteľný.
  • zarovnanie pleti bude spôsobené iba modrým pigmentom a časticami sľudy, ale toto je len kamufláž (čo je tiež potrebné)))
  • Krém obsahuje syntetickú vôňu, aj keď nie vo vysokej koncentrácii, ale v citlivých výrobkoch nie je prípustný pre citlivú pokožku.

Skóre - priemer (pre kožu s ružovkou), dobré (pre normálnu kožu)

ANTI-MIRROR PLUS CREAM Z CUPERO

A opäť čítame reklamnú stránku Avene:

  • Vďaka špeciálnym zložkám v zložení krém proti ružovke na tvári posilňuje steny ciev a pôsobí proti edému.
  • Pohodlie: Obohatená o termálnu vodu s upokojujúcimi a protizápalovými vlastnosťami, okamžite upokojuje pokožku

Prevencia a redukcia lokalizovaného sčervenania citlivej pokožky s viditeľnou kapilárnou sieťovinou.
Na očistenie pokožky tváre aplikujte Avène účinný krém z kuperózy ráno, ak je viditeľná kapilárna sieťovina, použite krém Antiperice Plus na lokálne použitie krému.

Chemické zloženie:

  1. Voda (Aqua) Termálna voda Avene - termálna voda Avene.
  2. Caprylic / Capric Triglyceride - odvodený z kokosového oleja a glycerínu. Emolentná vysoká kvalita, bohatá na mastné kyseliny, obnovujúca poškodený povrch pokožky, hydratuje pokožku, zabraňuje strate vlhkosti. Má protizápalové vlastnosti. Výskum nepodporuje tvrdenia o komedogenite tejto zložky.
  3. Propylénglykol Dicaprylát / dikarát je zmes propylénglykolu a kyseliny kaprínovej (rastlinná mastná kyselina). Pomocná zložka prispieva k tvorbe gélovej textúry. "Dobrá" zložka.
  4. Pentaerythrity Tetracaprylát / Tetracaprate je syntetický emolent, ktorý vytvára príjemný stav pokožky.
  5. Glycerín - zvlhčuje pokožku.
  6. Glyceryl Stearát - emulgátor robí pokožku hladkou.
  7. Butylénglykol - zachováva vlhkosť v povrchových vrstvách pokožky, je emulgátorom a povrchovo aktívnou látkou, prispieva k hlbšiemu prenikaniu ďalších účinných látok kozmetiky.
  8. Cetearylalkohol - možno ho získať synteticky alebo z kokosového oleja. Zmäkčovadlo, zahusťovadlo emulzie, vodivé činidlo pre zvyšné zložky.
  9. Kyselina stearová - kyselina stearová, mastná kyselina, je zložkou lipidov stratum corneum. Môže byť rastlinného a živočíšneho pôvodu. Používa sa ako zahusťovadlo mydla, prírodný stabilizátor emulzie. Pre svoju afinitu k lipidom kožná bariéra dráždi aj citlivú pokožku a zjemňuje pokožku. Po nanesení na pokožku zostáva príjemný pocit hladkosti a hodvábnosti.
  10. Butyrospermum Parkii (bambucké maslo) - bambucké maslo alebo bambucké maslo. Jedna z najlepších kozmetických zložiek, bohatá na antioxidanty, mastné kyseliny. Zjemňuje a hydratuje pokožku, obnovuje prirodzený hydratačný faktor na povrchu pokožky.
  11. Dimetikón, akryloyl dimetyltaurát amónny / VP kopolymér, kyselina benzoová, Ceteareth-33, dextrán sulfát, dimeticonol disodný EDTA, Hesperidín metylchalón, fenoxyetanol, extrakt z koreňov Ruscus Aculeatus, hydroxid sodný, tokohyruteín metylchlorón

záver:

Cez "hlasné" reklamné sľuby, je to len dobrý hydratačný krém pre normálnu, suchú a citlivú pokožku.

Termálna voda Avene je obvyklá čistá pramenitá voda, nemá žiadny špeciálny upokojujúci účinok na pokožku (v žiadnom prípade nie sú žiadne údaje z uskutočnených štúdií kdekoľvek). A minerály, ktoré obsahuje, nemôžu preniknúť kožou, pretože veľkosť ich molekúl je príliš veľká.

  • neobsahuje vône;
  • vzorec je veľmi mäkký, obsahuje klasické prísady na obnovu poškodenej kožnej bariéry;
  • krémová textúra neopúšťa po nanesení pocitu lepkavosti pokožky.
  • nedostatočná koncentrácia protizápalových zložiek, ktoré môžu znížiť začervenanie kože;
  • Napriek názvu je to len obyčajný zvlhčovač.

Hodnotenie je dobré. (rovnako ako hydratačný krém)

ANTI-GUIDE PRIEBEŽNÁ MASKA Z REDUKCIÍ KOŽE

Reklama tohto lieku proti ružovke a sčervenaniu kože od Avene sa nelíši od predchádzajúcej.

Forma balenia - tuba 50 ml.

Chemické zloženie:

  1. AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) - termálna voda Avene.
  2. CYCLOMETIKÓN - silikón, pozri vyššie.
  3. GLYCERIN - zvlhčovač.
  4. PEG-4. PEG / PPG-18/18 DIMETHICONE - označuje polyetylénglykoly - zmesi mastných kyselín a mastných alkoholov. Emulgátor, rozpúšťadlo, stabilizátor emulzie a emulgátor.
  5. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE - soľ síranu hlinitého, pomocná zložka na zlepšenie stavu pokožky. Iný názov je sukralfát. Adsorbent. Používa sa ako protizápalová zložka v zložení rúže, proti prasklinám a odlupovaniu pier a pokožky. Zahrnuté v "Almagel" - liek na zníženie kyslosti žalúdočnej šťavy. Výskum jeho toxicity pri aplikácii na kožu sa neuskutočnil.
  6. VODA (AQUA). DIMETHICONE CROSSPOLYMER - voda a silikón, používané ako stabilizátor a zahusťovadlo emulzie. Zjemňuje pokožku.
  7. PHENOXYETANOL - konzervačný prostriedok, je silný antibakteriálny prostriedok a antiseptikum. Používa sa ako náhrada parabénov. Absolútne bezpečná pre pokožku, jej bezpečnosť je potvrdená výskumom - ako pri aplikácii na kožu, tak pri orálnom užívaní. Štúdie sa uskutočnili v expertnom paneli pre preskúmanie kozmetických zložiek (CIR).
  8. RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT - extrakt z koreňa mäsiara, pozri vyššie.
  9. SODIUM CHLORIDE - pravidelná soľ, vysušuje pokožku, zahusťovadlo.
  10. TOCOPHERYL ACETATE - Vitamín E, antioxidant.

záver:

A opäť - len maska ​​zmäkčujúca pokožku. Mierne adsorbuje maz v dôsledku hliníka. Cievna stena nebude mať žiadny účinok.

Hodnotenie je priemerné (podľa účinnosti), dobré (pretože neobsahuje nič „škodlivé“ na kožu).

PS: Úprimne povedané, nevidím žiadny zmysel pri aplikácii produktovej rady Avene Antirougeurs z radu liekov - to je štandardná línia produktov na hydratáciu pokožky, ktorá nebude mať žiadny osobitný vplyv na kožu so symptómami ružovky.

Samozrejme, môžete ich použiť, ale prečo? Existuje toľko ďalších hydratačný krém!

Napríklad nadácia s SPF a prášok na kožu s rosacea si môžete prezrieť zo spoločnosti Clinique.

Servata forma

Kozmetické recenzie

populárne

recenzia

Avene Diroseal, krém z ružovky

Avene Diroseal, liečebný krém na lokalizované sčervenanie

Od výrobcu:

Indikácie: terapeutické činidlo pre citlivú pokožku, náchylné na miestne sčervenanie a s viditeľnou kapilárnou sieťovinou.

Vlastnosti: redness krém novej generácie s dvojitým (preventívnym a terapeutickým) účinkom na lokálne sčervenanie. Pozostáva z celého radu doplnkových účinných látok:

Retinaldehyd ST. (Pierre Fabre Dermo-Cosmetique patent) aktivuje bunkový metabolizmus, zahusťuje povrchové vrstvy kože a tým znižuje viditeľnosť kapilárnej siete.

Hesperidín metyl chalcon a dextrán sulfát - aktívne zložky s anti-edematóznymi vlastnosťami zlepšujú mikrocirkuláciu, zabraňujú vzniku nového sčervenania.

Termálna voda AVEN s upokojujúcimi a protizráždivými vlastnosťami po prvom použití smotany odstraňuje pocit tepla, často obsiahnutý v pokožke náchylnej k začervenaniu.

Dirozeal má veľmi jemnú bohatú textúru, ktorá okamžite prináša úľavu od pokožky a pohodlie. Zelenkastý krém neutralizuje začervenanie pokožky.

Ako používať: Aplikujte 1 krát denne na príslušné oblasti kože (častejšie - líca a nosné krídla) najmenej 3 mesiace. Vyhnite sa vystaveniu slnku, ktoré môže ďalej zvýšiť začervenanie, a počas slnečného obdobia používajte správne zvolený opaľovací krém.

zloženie:

  • voda / voda (voda)
  • triglycerid kyseliny kaprylovej / kaprínovej (triglycerid kyseliny kaprylovej / kaprínovej),
  • Termálna pramenitá voda Avene - avene aqua (pramenitá termálna voda Aven),
  • minerálny olej - parafínový liquidum (minerálny olej - vazelína), t
  • glycerylstearát (glycerylstearát),
  • PEG-100 stearát (PEG-100 stearát),
  • skvalan (skvalén)
  • propylénglykol (propylénglykol),
  • glykol montanát (glykol),
  • PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej (PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej),
  • BHT (hydroxytoluén vo fľašiach),
  • butylparabén (butylparabén),
  • karbomér (karbomér),
  • D Dred č.33 - CI 17200 (farbivo),
  • dextránsulfát (dextránsulfát),
  • disodná soľ EDTA (dvojsodná soľ EDTA),
  • FD C modrá č. 1 - CI 42090 (modré farbivo),
  • hesperidin metylchalkon (hesperidin metylchalkon),
  • fenoxyetanol (fenoxyetanol),
  • propylparabén (propylparabén),
  • retinal (retinaldehyd),
  • trietanolamín (trietanolamín). (všetky informácie sa prenášajú z balíka).

hodnotenie:

Mám veľmi nejednoznačný postoj k tomuto lieku, po dvoch mesiacoch denného užívania sa účinok začal prejavovať: začervenanie tváre sa stalo menej výrazným, tepelné záchvaty sa stali oveľa menej častými, to znamená, že reaktivita pokožky začala klesať, dokonca aj zo sprchy som nezostala s červenou tvárou, ale so svetlom červenať sa, ale po ďalšom mesiaci a pol sa celý výsledok dostal niekde a viditeľné nádoby zostali viditeľné. Do tejto doby, som dostal dosť tejto mastnej zelenej smotany, tak som sa ďalej používať. Jeden z týchto dní začnem testovať balzam ANGIO od Mirry-Luxa a čakať na balík od Karla Hadka, od ktorého som si objednal Altea krém a olej z ružovky.

Nechcem povedať, že Dirozeal krém je zlý a nefunguje, problémy s začervenanie kože, alergie, podráždenie a ďalšie veci sú problémy vnútorného charakteru, životného štýlu, výživy. Čítal som recenzie, v ktorých dievčatá tento nástroj veľmi chválili, potrebujú ho používať iba 3-4 roky v rade, ale naozaj som nemal rád krém na použitie. Po prvé, trubica je veľmi hlúpe, na tenkom stonke udržuje vzpriamenú polohu, ale okamžite chce spadnúť z najmenšieho dotyku, ale veľmi pohodlný nos je tenký, je ľahké nastaviť extrúziu krému. Po druhé, textúra krému je veľmi mastná (v zložení minerálneho oleja), zanecháva hmatateľný a viditeľný olejový film, ale neupcháva póry. Pokiaľ ide o minerálny olej, myslím, že jeho prítomnosť naznačuje, že krém môže byť použitý v chlade, chráni pokožku pred mrazom, a nie vôbec o chamtivosti a nečistote výrobcu. Používa sa v noci, ráno bola koža zmäkčená, zvlhčená. Zelený pigment, navrhnutý tak, aby neutralizoval začervenanie pokožky, samozrejme neskrýva nič, pretože je tam len toľko, aby sa krém sám upravil, podľa môjho názoru. Nástroj je veľmi ekonomický, mal som dosť na 3 mesiace používania, ale aplikoval som krém len na nos a líca.

Záver: všeobecne, podľa môjho názoru, bude tento krém vyhovovať viacerým majiteľom suchej pokožky a dlhodobej starostlivosti. Druhýkrát nebudem kupovať.

Recenzia od "Juli-ta" na Problem Skin Cream Avene Aven Antiruzer Plus od roperose 30 ml (Soins anti-rougeurs)

Sčervenanie kože na mojej tvári ma prenasledovalo už od mladosti, od veku 15 rokov. Pravdepodobne som nemal šťastie a tento problém bol zdedený po mojom otcovi.

Moja koža reaguje so sčervenaním na lícach a lícnych kosťach na chlad, teplo, rozpaky a zvýšenú pozornosť mojej osobe, t. keď musím hovoriť pred ľuďmi, stanem sa paradajkou. A počas štúdia v škole a na inštitúte som sa o to veľmi bála, že teraz musím hovoriť a mám takú tvár. Snažil som sa použiť prášok, ale prirodzený ruměnec cez neho zažiaril.

V tej dobe som nevedel, čo to je, myslel som si, že je to len rys mojej tváre, aby som vyjadril svoje vzrušenie bez ohľadu na mňa.

Neskôr, v ére vývoja internetu, som sa dozvedel, že tento stav kože sa nazýva rosacea, začal sledovať tipy starostlivosti atď. Ale nezlepšilo sa to. Teraz som 27 rokov a moja tvár má bledú farbu iba vtedy, keď sa ráno zobudím, potom sa zafarbí na ružovo, niekedy sa zmení na červenú, vo všeobecnosti je takáto červeň v zime av lete nezdravá.

Potom, čo vstúpil do lekárne, môj priateľ narazil na prezentáciu určitej francúzskej lekárne kozmetiky a kozmetológ konzultáciu. Bolo to horúce v lekárni, a to bolo vonku von, a moja tvár sa otočil oooooochen ružová. Kozmetička si to všimla, povedala, že Aven Antiruger Fort krém mi môže pomôcť. Verila som jej presvedčivý tón a kúpila som ho.

Problémy s týmto krémom je potrebné natrieť najmenej 40 minút pred spaním na 3 mesiace.

Každú noc som ako poslušná dáma rozmazávala líca a čakala na objasnenie. O týždeň neskôr si všimla, že na tých veľmi pomazaných lícach sa objavili jediné červené bodky, ktoré až doteraz neprejdú. O mesiac neskôr, pravé líce (tam je širšia oblasť sčervenania na ňom, malé kapiláry sú jasne viditeľné) začal "horieť" takmer celý deň, aj keď som nemal strach alebo prehriatie. Pri aplikácii jej zvyčajného denného krému sa jej pravé líce začalo zvierať a dokonca aj po umytí bola červená a horúca.

Všeobecne platí, že som nemohol postaviť na 3 mesiace, som použil len 2, a povedal, no, to nafig! Bolo to zlé, horšie.

Možno, že táto smotana nefungovala pre mňa, ale teraz si nemyslím, že tento problém sa dá vyriešiť zvonku, nie z vnútra, hoci nemôžete odstrániť tie kapiláry, ktoré už boli poškodené, len pomocou lasera alebo tonálnymi prostriedkami.

Potom, čo som prestal používať tento krém, po týždni sa sčervenanie znížilo a moje tváre prestali horieť, hoci kapiláry zostali na mieste.

Liečba ružovky pomocou krému Avene Diroseal

Couperóza sa prejavuje na tvári a je rozšírením malých kapilár nachádzajúcich sa v bezprostrednej blízkosti povrchovej vrstvy kože. Avene Diroseal - prostriedok na vonkajšie použitie ružovky, charakterizovaný relatívne nízkymi nákladmi, zriedkavo spôsobujúcimi vedľajšie účinky. Jedinečné zloženie umožňuje rýchlo pracovať v postihnutých oblastiach. Vhodné na liečbu počiatočného štádia ružovky a tiež ľahko zvláda zanedbané prípady v komplexnej liečbe.

Cuperóza sa prejavuje na tvári a je expanziou malých kapilár nachádzajúcich sa v bezprostrednej blízkosti povrchovej vrstvy kože.

Princíp činnosti a zloženia

Avene Diroseal vám umožňuje eliminovať väčšinu vonkajších prejavov kožných ochorení spôsobených kŕčovými žilami. Okrem hlavného účinku liek poskytuje výživu, hydratáciu dermy, urýchľuje regeneračné procesy. Pravidelné používanie, okrem eliminácie vonkajších príznakov ochorenia, je vynikajúcim preventívnym opatrením, ktoré znižuje riziko návratu patológie.

Účinok je spôsobený hlavne zlepšením mikrocirkulácie, zrýchlením metabolických procesov v horných vrstvách dermy.

Preniká do krvného obehu, krém Aven Dirozeal sa šíri do najvzdialenejších častí ciev. Eliminuje zvýšenú permeabilitu, účinne posilňuje kapilárne steny, zahusťuje rohovú vrstvu dermy a maskuje cievnu sieť.

Prvé príznaky úspešnej liečby možno vidieť, keď koncentrácia aktívnych prvkov v plazme dosiahne určitú úroveň. Účinok sa prejaví len pri dlhodobom užívaní, najmenej tri mesiace. Prijateľné a dlhšie užívanie lieku kvôli absencii negatívnych účinkov na organizmus a minimalizácii vedľajších účinkov. Nahromadené častice hlavnej účinnej látky sa rozpadajú v obličkách a vylučujú sa spolu s močom.

Avene Diroseal umožňuje eliminovať väčšinu vonkajších prejavov kožného ochorenia

Zloženie lieku z rosacea dirozeal podrobnejšie zvážiť:

  • Retinaldehyd (derivát vitamínu A) - hlavná účinná látka. To vám umožní zlepšiť bunkovú syntézu, aby hornej vrstvy dermis silnejšie, odstrániť začervenanie. Pomáha odstraňovať trosky, úplne čistiť kapiláry.
  • Dextran sulfát - urýchľuje lymfy, odstraňuje stagnáciu. Hlavný prostriedok na prevenciu opakovaného výskytu ochorenia po ukončení liečby.
  • Hesperidin - zlepšuje krvný obeh, zmierňuje opuchy. Látka sa extrahuje z kôry citrusov. Má príjemnú arómu, takže nástroj je nielen užitočný, ale aj príjemný na používanie.
  • Termálna voda - zabezpečuje optimálnu hydratáciu, urýchľuje regeneračné procesy, má zmäkčujúci účinok.
  • Čistený glycerín.
  • Kozmetická vazelína.

V prípravku nie sú žiadne vonné látky, chemické farbivá.

Rafinovaný glycerín je súčasťou smotany

Indikácie na použitie

Dirozeal z ružovky pomáha najlepšie v počiatočných štádiách ochorenia. Pokročilejšie stupne ochorenia budú vyžadovať komplexnú liečbu, externá liečba nebude stačiť. Môže sa spustiť, keď sa objavia prvé alarmujúce príznaky:

  • precitlivenosť na zmeny teploty (sčervenanie pokožky v zime, teplo, pri športe);
  • výskyt teleangiektázie;
  • zápal;
  • opuch;
  • stagnujúci proces.

Krém Dyrozeal od firmy Aven je predpísaný pre patologické odchýlky vo funkčnosti pokožky ako súčasť komplexnej liečby. Okrem ružovky sa gél používa na ružovku, zápal inej povahy. Pred začiatkom liečby sa odporúča navštíviť ošetrujúceho lekára alebo terapeuta, ktorý vám poradí. Každý prípad sa musí zvážiť individuálne na základe zdravotného stavu pacienta a sprievodných ochorení.

Krém Dyrozeal od Aven je predpísaný pre patologické odchýlky funkčnosti kože

Ako sa prihlásiť?

Každé balenie Dirozeal krém z ružovky obsahuje podrobný návod na použitie. Náradie je balené v tubách po 30 g. Predáva sa len ako krém so zelenkastým nádychom. Štruktúra masti je mastná. Po použití na koži zostáva film, ktorý vykonáva kozmetický efekt.

Použitie lieku je veľmi jednoduché, hlavná vec je vziať do úvahy funkcie súvisiace s vekom. Dospelí sa odporúča používať 3-5 krát denne. Naneste gél tenkou vrstvou, masírujte jemnými pohybmi. Zosilnená mastná masť nemôže byť, aby sa zabránilo poškodeniu dermis. Aby sa zachoval účinok použitia, zobrazí sa použitie najmenej tri mesiace.

Novorodenec krém sa aplikuje na postihnuté oblasti 2-3 krát denne. Termín uplatňovania je 2-2,5 mesiaca. Výsledkom liečby je návod na použitie. U detí sa liek používa pod prísnou kontrolou dermatológa, aby sa zabránilo vzniku alergickej vyrážky. Vzhľadom k tomu, že Dirozeal krém z ružovky obsahuje citrusový extrakt, je to veľmi silný alergén pre deti.

Podobne, liek sa používa u tehotných, dojčiacich žien. Účinné látky nie sú schopné preniknúť do placentárnych vrstiev, ale kvôli hormonálnej nerovnováhe môžu spôsobiť alergie. V období laktácie môžete aplikovať bez strachu, účinné látky nepreniknú do mlieka.

Aplikácia krém na rosacea

Masť neznižuje pôsobenie iných liekov, preto sa často predpisuje v komplexnej terapii. Neinteraguje s alkoholickými nápojmi. Môže sa používať nielen na tvári, ale aj na akejkoľvek inej časti tela postihnutej ružovkou. Liek eliminuje len vonkajšie príznaky. Príčina ochorenia by sa mala liečiť v komplexe. Je to jediný spôsob, ako dosiahnuť dlhodobo pozitívny účinok liečby.

Paralelne s použitím krému Dyrozeal z ružovky, berte komplexy vitamínov PP, K, C, E. Po prvé, musíte normalizovať zrážanie krvi, zlepšiť funkčnosť krvných ciev, zastaviť účinky chronických ochorení, ktoré spôsobujú patologické abnormality. Kontrastné vodné procedúry pomáhajú posilniť kapilárne steny. Snažte sa jesť správne, znížte množstvo príjmu kofeínu, cigarety - to je zlý vplyv na stav pokožky.

Počas používania sa môže vyskytnúť nepohodlie. Brnenie, mierne svrbenie na začiatku používania je normálny proces. Pred začatím užívania lieku je lepšie testovať na samostatnej časti tela, potom ho aplikovať na tvár. Na zápästie stláčajte kvapku krému, počkajte, kým sa vstrebe. Ak sa po 3 hodinách alergických reakcií neobjaví začervenanie a iné veci, môžete nástroj bezpečne aplikovať na pokožku.

Kontraindikácie a možné vedľajšie účinky

Dirozealný krém z ružovky je zakázané používať u pacientov trpiacich alergiami na hlavné prvky nástroja. Medzi vedľajšie účinky boli nasledovné:

  • zhoršenie patologického stavu kože;
  • precitlivenosť kože;
  • vzhľad jasne definovanej kapilárnej siete;
  • opuch;
  • žihľavka.

Alergické reakcie počas používania fondov sa vyskytujú veľmi zriedkavo. Krém Dyrozeal má mnoho výhod oproti iným analógom. V prvom rade - to je dobrá cena, vysoký výkon. Pomocou krému nezabudnite na komplexné účinky na celé telo. Je to jediný spôsob, ako dosiahnuť dlhé obdobie remisií.

Univerzita: NMU im.akad.AA.Bogomolets.

Rok vydania: 1999.

Špecializácia: chirurgia, proktológia.

skúsenosti:

Kyjevská oblasť, Vyšhorod CRH. Máj 2010 - august 2013.

Publikácia O Liečbu Kŕčových Žíl

Aké sú kompresné pančuchy počas operácie a tehotenstva?

Antiembolické pančuchy sa týkajú kompresného úpletu v nemocnici a používajú sa pri chirurgických zákrokoch (abdominálne, na dolných končatinách, chrbtici alebo cisárskom reze) a pri pôrode na prevenciu trombózy.

Veľkosti kompresných pančúch a pančuchových nohavíc: definujte vaše

Takže ste sa rozhodli kúpiť kompresné pančuchy alebo pančuchy, aby ste vyliečili nohy z kŕčových žíl alebo zabránili vzniku fialovej sieťoviny na nohách.